CA EN FR ES

 

FACES. EMMANUEL GRIVET. DANSA

Amb Faces, Emmanuel Grivet proposa cinc punts de vista sobre una realitat comuna i explora els conceptes d'identitat i territori. Intèrprets amb trajectòries i orígens molt diferents s'aturen un moment sobre una pregunta: multiplicitat o unitat?

Dia: 19/05/2012 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Una, dues, tres, deu, vint...? Quantes 'faces' té un objecte? I una persona? I una situació? Coca-Cola, Al Jazira, Sony... Els mateixos objectes, les mateixes referències, les mateixes maneres de fer a Barcelona, a Mèxic, a Marràqueix... Intèrprets amb trajectòries i orígens molt diferents s'aturen un moment sobre una pregunta: multiplicitat o unitat? Amb l'espectacle de dansa Faces, Emmanuel Grivet proposa cinc punts de vista sobre una realitat comuna i explora els conceptes d'identitat i territori. Coreògraf, ballarí i pedagog, Grivet ha creat, des de 1993, més de vint peces tant per a la seva com per a altres companyies. Compromès en la investigació sobre el cos i el moviment, qüestiona, a través de les seves peces coreogràfiques, la relació entre els éssers humans i les condicions de representació. A banda de peces escèniques, la companyia de Grivet proposa performances que conviden el públic a descobrir la dansa en espais i moments imprevistos. Ha mogut els seus ballarins en llocs inversemblants: el Museu d'Art Contemporani de Bordeus, en cinc ports de Còrsega, dalt d'una muntanya i en diversos espais urbans.

¿Una, dos, tres, diez, veinte...? ¿Cuántas 'faces' tiene un objeto? ¿Y una persona? ¿Y una situación? Coca-Cola, Al Jazira, Sony... Los mismos objetos, las mismas referencias, las mismas maneras de hacer en Barcelona, en México, en Marrakech... Intérpretes con trayectorias y orígenes muy diferentes se detienen un momento sobre una pregunta: ¿multiplicidad o unidad? Con el espectáculo de danza Faces, Emmanuel Grivet propone cinco puntos de vista sobre una realidad común y explora los conceptos de identidad y territorio. Coreógrafo, bailarín y pedagogo, Grivet ha creado, desde 1993, más de veinte piezas tanto para su propia compañía como para otras. Comprometido en la investigación sobre el cuerpo y el movimiento, cuestiona, a través de sus piezas coreográficas, la relación entre los seres humanos y las condiciones de representación. Además de piezas escénicas, la compañía de Grivet propone performances que invitan al público a descubrir la danza en espacios y momentos imprevistos. Ha movido sus bailarines en lugares inverosímiles: el Museo de Arte Contemporáneo de Burdeos, en cinco puertos de Córcega, encima de una montaña y en diversos espacios urbanos.

FITXA ARTÍSTICA
Emmanuel Grivet, creació
Olga Guttierrez (Mexico), Jordi Cortes Molina (Catalunya), Cecilia Colacrai (Argentina/ Catalunya), Emmanuel Grivet (França), intèrprets
Adil Kaced¡, música


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Faces
Venda de localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR