CA EN FR ES

 

NIT AFRICANA. AFRO SONGS VIBRATION + NAKANY KANTÉ. MÚSICA

Música d'Afro Songs Vibrations i Nakany Kanté. Per a públic adult i jove.

Dia: 27/04/2012 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

El grup Afro Songs Vibration cultiva una saborosa i contagiosa barreja musical amb base africana, però adaptada al gust europeu amb dosis de rock, reggae, funk i, fins i tot, salsa i merengue. "És que la salsa ve d'Àfrica!", assegura Dinoh Kossi, el vocalista i compositor dels temes del grup. Integrat por músics procedents de Togo, Guinea Equatorial i el Senegal -la majoria dels quals resideixen a Sabadell- el grup té un extens repertori de temes en diverses llengües africanes, en anglès i en castellà. El seu directe és captivador, energètic i resulta gairebé impossible estar-se quiet quan toquen, cosa que, d'altra banda, ells no volen de cap manera perquè, com bé diuen: "Intentem que la gent pugui ballar i passar-s'ho bé". Compartint cartell hi ha la refrescant vitalitat de Nakany Kanté que mostra els mil matisos de la música africana quan es passa pel sedàs del jazz i del funk. Natural de Guinea Conakry, Kanté és una artista emergent que ha compartit escenari amb grups com Kenkeliba i ha col·laborat amb artistes com Mandenbre, Banankalo i Adiaratu Diabaté. Des del 2009 capitaneja la seva pròpia banda amb músics africans i europeus.

El grupo Afro Songs Vibration cultiva una sabrosa y contagiosa mezcla musical con base africana, pero adaptada al gusto europeo con dosis de rock, reggae, funk e, incluso, salsa y merengue. "¡Es que la salsa viene de África!", asegura Dinoh Koss, el vocalista y compositor de los temas del grupo. Integrado por músicos procedentes de Togo, Guinea Ecuatorial y Senegal -la mayoría de ellos residen en Sabadell- el grupo tiene un extenso repertorio de temas en varias lenguas africanas, en inglés y en castellano. Su directo es cautivador, energético y resulta casi imposible estarse quieto cuando tocan, lo cual, por otra parte, ellos no quieren de ninguna manera porque, como bien dicen: "Intentamos que la gente pueda bailar y pasarlo bien". Compartiendo cartel está la refrescante vitalidad de Nakany Kanté que muestra los mil matices de la música africana cuando se pasa por el tamiz del jazz y del funk. Natural de Guinea Conakry, Kanté es una artista emergente que ha compartido escenario con grupos como Kenkeliba y ha colaborado con artistas como Mandenbre, Banankalo y Adiaratu Diabaté. Desde 2009 capitanea su propia banda con músicos africanos y europeos.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Nakany Kanté

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR