CA EN FR ES

 

COLAPSAR. DANSA

Els ballarins i coreògrafs Gabriela Barberio, Cecilia Colacrai i Sebastián García Ferro s'han volgut endinsar en la idea del col·lapse, en el moviment renovador que implica.

Dia: 24/03/2012 | Hora:21:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

La paraula 'col·lapse' pot referir-se a una retracció anormal, a una pèrdua de to, a una paralització transitòria, a una contracció de la matèria. Però 'col·lapse' també és sinònim de caiguda, d'ensorrament, de caos. Els ballarins i coreògrafs Gabriela Barberio, Cecilia Colacrai i Sebastián García Ferro s'han volgut endinsar en la idea del col·lapse, en el moviment renovador que implica, i han construït una coreografia, una dramatúrgia i unes situacions performàtiques que exploren el que succeeix quan un sistema fa fallida. "L'ésser humà, la tecnologia i la naturalesa tenen un límit de màxim potencial exemplificat pel 100%. Si aquest límit es traspassa, el sistema es col·lapsa de diferents maneres", expliquen els tres creadors. La forma en què aquest sistema es recupera i reneix per tornar a començar és la part central de la seva investigació, titulada Colapsar. D'origen argentí i establerts a Barcelona, els tres coreògrafs uneixen els seus estils diferents en un projecte que s'adreça a un ampli ventall d'espectadors a través de la reflexió i de l'emoció.

La palabra 'colapso' puede referirse a una retracción anormal, a una pérdida de tono, a una paralización transitoria, a una contracción de la materia. Pero 'colapso' también es sinónimo de caída, de derrumbe, de caos. Los bailarines y coreógrafos Gabriela Barberio, Cecilia Colacrai y Sebastián García Ferro han querido adentrarse en la idea del colapso, en el movimiento renovador que implica, y han construido una coreografía, una dramaturgia y unas situaciones performáticas que exploran lo que sucede cuando un sistema falla y renace. "El ser humano, la tecnología y la naturaleza tienen un límite de máximo potencial ejemplificado por el 100%. Si este límite se traspasa, el sistema se colapsa de diferentes maneras ", explican los tres creadores. La forma en que este sistema se recupera y renace para volver a empezar es la parte central de su investigación, titulada Colapsar. De origen argentino y afincados en Barcelona, los tres coreógrafos unen sus estilos diferentes en un proyecto que se dirige a un amplio abanico de espectadores a través de la reflexión y de la emoción.

FITXA ARTÍSTICA
Gabriela Barberio, Cecilia Colacrai i Sebastian García Ferro, creació i interpretació
Aime Pansera, assistent de direcció


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Colapsar
Venda de localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR