CA EN FR ES

 

ACORDE. SEBAS. INFANTIL

Les andròmines, la ferralla electrònica i els objectes més inversemblants cobren vida gràcies a les tècniques de circ i les de l'antic teatre de barraca. Com els antics joglars que anaven de poble en poble oferint el seu art.

Dia: 04/03/2012 | Hora:18:00h | Preu: Adults: 10 €, nens: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 6

Sebas és l'home circ. A l'espectacle Acorde, ell és l'estrella absoluta, el creador d'un univers íntim en el qual les andròmines, la ferralla electrònica i els objectes més inversemblants cobren vida gràcies a les tècniques de circ i les de l'antic teatre de barraca. La manipulació d'objectes, els malabars, les piruetes amb monocicle i el teatre gestual s'intercalen amb la narració creant una atmosfera d'estrambòtica aventura. Com els antics joglars, que anaven de poble en poble oferint el seu art a qui en volgués gaudir, Sebas -que comparteix l'autoria del muntatge amb l'actor i director de teatre Christian Atanasiu- arriba amb el seu carregament de màgia circense i reivindica que l'objecte més quotidià es pot transformar en pura fantasia si és tocat per les mans d'un artistàs com ho és ell. La improvisació i el contacte amb el públic aporten l'element de sorpresa que tot artista de carrer ha de saber integrar. Original i irònic, l'home circ fa funcionar, com diu la crítica, "una màquina escènica simple i fascinant".

Sebas es el hombre-circo. En el espectáculo Acorde, él es la estrella absoluta, el creador de un universo íntimo en el que los trastos, la chatarra electrónica y los objetos más inverosímiles cobran vida gracias a las técnicas de circo y las del antiguo teatro de barraca. La manipulación de objetos, los malabares, las piruetas con monociclo y el teatro gestual se intercalan con la narración creando una atmósfera de estrambótica aventura. Como los antiguos juglares que iban de pueblo en pueblo ofreciendo su arte a quien quisiera disfrutar, Sebas -que comparte la autoría del montaje con el actor y director de teatro Christian Atanasio- llega con su cargamento de magia circense y reivindica que el objeto más cotidiano se puede transformar en pura fantasía si es tocado por las manos de un artistazo como lo es él. La improvisación y el contacto con el público aportan el elemento de sorpresa que todo artista callejero debe saber integrar. Original e irónico, el hombre-circo hace funcionar, como dice la crítica, "una máquina escénica simple y fascinante".

FITXA ARTÍSTICA
Idea, creació: Manuel Sebastián i Christian Atanasiu
Direcció artística: Christian Atanasiu
Intèrpret: Manuel Sebastián
Escenografia: Manuel Sebastián i Txell Janot
Construcció estructures: Luís Nevado


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Acorde
Venda de localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR