CA EN FR ES

 

MECAL. CINEMA

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges, és un dels certàmens més importants del país, amb una programació que destaca per la gran qualitat i diversitat.

Dia: 07/03/2012 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

ESPECIAL DIA DE LA DONA


SILENCI (Projecció especial)
Ficció, 13', Sabadell, 2007
Director: Se
rgi Rubió
Després de 30 anys de ser una filla, una muller i una mare, la Dolors pren la iniciativa de mirar la vida d'una manera diferent, pensant en ella mateixa. I ja se sap que tots elscanvis demanen un temps d'aprenentatge. Pel que fa a la Dolors, ha d'aprendre a caminar sola fins al final, sent prou forta per no mirar enrere: a una casa i a un marit que encara respecta i estima, tot que a aquest li quedi per endavant el camí d'aprendre a escoltar-la.

CREMEU-ME EL COS
Ficció, 15', Regne Unit, 2010
Director: Fyzal Boulifa
La Hana no vol portar el vel per anar al centre comercial, però la seva família l'obliga a fer-ho. En un moment que el seu pare no la vigila, es treu el vel i s'escapa. Té una aventura, però tard o d'hora haurà de tornar a casa i assumir les conseqüències de la seva acció.

LA DONA ESQUELET
Animació, 9`, França, 2009
Director: Sarah Van den Boom
Una jove mestressa de casa, avorrida i cansada de la rutina, plora pel seu amant americà perdut i somia amb una vida millor. Dins seu, la dona esquelet, amagada en la foscor, espera ser salvada.

EL PREMI
Ficció, 16'30'', Espanya, 2010
Director: Leon Siminiani
La Pilar i el Manuel es preparen per al que hauria de ser una nit de celebració i glamour. Hauria de ser-ho. Però fa massa temps que escombren la seva relació sota la catifa vermella.

MARE DE MOLTS
Animació, 6', Regne Unit
Director: Emma Lazenby
El viatge més perillós necessita una mà amiga.

_________________________________________


SILENCI (Proyección especial)
Ficción, 13', Sabadell, 2007
Director: Sergi Rubió
Después de 30 años de ser una hija, una mujer y una madre, Dolors toma la iniciativa de mirar la vida de una manera diferente, pensando en sí misma. Y ya se sabe que todos los cambios piden un tiempo de aprendizaje. Dolors debe aprender a caminar sola hasta el final, siendo lo suficientemente fuerte como para no mirar atrás: en una casa y un marido a quien todavía respeta y ama, aunque a éste le quede por delante el camino de aprender a escucharla.

QUEMADME EL CUERPO
Ficción, 15', Reino Unido, 2010
Director: Fyzal Boulifa
Hana no quiere llevar el velo para ir al centro comercial, pero su familia le obliga. En un momento en que su padre no la vigila, se quita el velo y se escapa. Tiene una aventura, pero tarde o temprano tendrá que volver a casa y asumir las consecuencias de su acción.

LA MUJER-ESQUELETO
Animación, 9`, Francia, 2009
Director: Sarah Van den Boom
Una joven ama de casa, aburrida y cansada de la rutina, llora por su amante americano perdido y sueña con una vida mejor. En su interior, la mujer-esqueleto, escondida en la oscuridad, espera ser salvada.

EL PREMIO
Ficción, 16'30'', España, 2010
Director: Leon Siminiani
Pilar y Manuel se preparan para lo que debería ser una noche de celebración y glamour. Debería serlo. Pero hace demasiado tiempo que barren su relación bajo la alfombra roja.

MADRE DE MUCHOS
Animación, 6', Reino Unido
Director: Emma Lazenby
El viaje más peligroso necesita una mano amiga.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Venda de localitats
El Premio

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR