CA EN FR ES

 

TRES PROCESSOS DE CREACIÓ DE LA PORTA. ASSAIG OBERT. DANSA

Vanessa Medina, Javier Vaquero Ollero, Itxaso Corral, Jorge Horno & Ana S. Couso.

Dia: 25/02/2012 | Hora:21:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 9

Impulsada pel col·lectiu de professionals de dansa La Porta, la iniciativa 3 processos de creació ofereix a artistes que estan a l'inici de la seva trajectòria les condicions necessàries per dur a la pràctica una proposta creativa pròpia. Després d'uns mesos de treball, els creadors seleccionats presenten en públic una primera aproximació a les peces que estan preparant. La valoració de l'espectador és un element valuosíssim i ajuda a que cada projecte evolucioni i es completi. En aquesta tercera edició seran quatre i no tres els processos en els quals podrà participar el públic.

Proyecciones. Vanessa Medina
"Tinc la sensació d'estar sempre influïda per algú, per l'observació d'alguna cosa externa. No sé fins a quin punt trio el que m'agrada". Vanessa Medina ha basat el seu procés de creació en una selecció de música, moviments i textos que qüestionen la relació amb el món. És una espècie de memòria de l'adolescència, època en què va començar a importar-li el que pensessin els altres.

Danzas primitivas (a veces me pregunto para quién sigo bailando). Javier Vaquero Ollero
Danzas primitivas és un procés de recerca i teràpia personal que Javier Vaquero Ollero va iniciar fa dos anys. Treballant la relació amb la música i utilitzant l'acte teatral com a dispositiu, llança preguntes i situacions per crear una acció que expliqui detalladament què és el que mou un cos a ballar.

Echar a andar. Itxaso Corral
Itxaso Corral comença a caminar. "Intentaré ser allí on em presenti", diu. "Ho intentaré amb totes les meves forces i ho aconseguiré. Seré allí, en aquell moment". Observadora implacable, la creadora comparteix el fil dels seus pensaments amb el públic assistent.

Ostinato #1 [Humo]. Jorge Horno & Ana S. Couso
Ostinato #1 és un primer estudi, un diàleg inconnex que s'ha oblidat de ser eficaç. "Quin sentit té el que veiem?", es pregunten Jorge Horno i Ana S. Couso. "I el que fem?". Format al País Basc i a Berlín, Horno ha treballat amb diversos artistes escènics, entre els quals hi ha els de La República Teatro. Ana S. Couso treballa des de la improvisació i el Butoh i col·labora amb companyies de Grècia, França, el Japó i Israel.



Impulsada por el colectivo de profesionales de danza La Porta, la iniciativa 3 procesos de creación ofrece a artistas que se encuentran en el inicio de su trayectoria las condiciones necesarias para llevar a la práctica una propuesta creativa propia. Después de unos meses de trabajo, los creadores seleccionados presentan en público una primera aproximación a las piezas que están preparando. La valoración del espectador es un elemento valiosísimo y ayuda a que cada proyecto evolucione y se complete. En esta tercera edición serán cuatro y no tres los procesos en los que podrá participar el público.

Proyecciones. Vanessa Medina
"Tengo la sensación de estar siempre influenciada por alguien, por la observación de algo externo. No sé hasta qué punto elijo lo que me gusta". Vanessa Medina ha basado su proceso de creación en una selección de música, movimientos y textos que cuestionan la relación con el mundo. Es una especie de memoria de la adolescencia, época en que empezó a importarle lo que pensaran los demás.

Danzas Primitivas (a veces me pregunto para quién sigo bailando). Javier Vaquero Ollero
Danzas primitivas es un proceso de investigación y terapia personal que Javier Vaquero Ollero inició hace dos años. Trabajando la relación con la música y utilizando el acto teatral como dispositivo, lanza preguntas y situaciones para crear una acción que explique detalladamente qué es lo que mueve un cuerpo a bailar.

Echar a andar. Itxaso Corral
Itxaso Corral empieza a caminar. "Intentaré ser allí donde me presente", dice, "Lo intentaré con todas mis fuerzas y lo conseguiré. Seré allí, en aquel momento". Observadora implacable, la creadora comparte el hilo de sus pensamientos con el público asistente.

Ostinato # 1 [Humo]. Jorge Horno & Ana S. Couso
Ostinato # 1 es un primer estudio, un diálogo inconexo que se ha olvidado de ser eficaz. "¿Qué sentido tiene lo que vemos?", se preguntan Jorge Horno y Ana S. Couso. "¿Y lo que hacemos?". Formado en el País Vasco y en Berlín, Horno ha trabajado con varios artistas escénicos, entre ellos los de La República Teatro. Ana S. Couso trabaja desde la improvisación y el Butoh y colabora con compañías de Grecia, Francia, Japón e Israel.


Organització:
La Porta


Amb el suport: Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), Institut de Cultura (ICUB), Ajuntament de Barcelona, Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM)

Hi col·laboren:
La Poderosa
La Caldera


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Itxaso Corral
Venda de localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR