CA EN FR ES

 

AN-MARÍ PRESENTA ASÍ SOY YO + ÏNDIRA. MÚSICA

Dia: 17/11/2011 | Hora:21:30h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Así soy yo és el títol de l'àlbum amb què la cantant An-Marí es reivindica com a creadora heterogènia, capaç de navegar pel rock, el pop, el blues i l'etni-folk, i també de versionar temes d'altres. Posseïdora d'una veu que es mou bé tant en registres tranquils com en els que demanen màxima potència, An-Marí protagonitza un directe càlid i sense trampes. Entre els temes del seu nou treball destaquen el poètic Mi ventana, el romàntic Como el arco iris i el vals trist Martina. També difícil d'encasellar, el grup local Ïndira destaca pel seu estil intimista i l'originalitat rítmica de les seves composicions. Les quatre integrants, forjades en altres formacions, aporten aires de soul i de jazz, tocs de rock i un estrat de folk i pop on descansen temes que parlen de vivències quotidianes.

FITXA ARTÍSTICA
Ïndira són:
Marta Vingut: veu
Marta Monistrol: guitarra acústica
Chiara Giani: baix
Ana López: percussió


VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Taquilla del Teatre Principal, c. Sant Pau, 6, dimecres i dijous de 18 a 20 h i divendres i dissabtes d'11 a 13 i de 18 a 20 h (excepte festius). I el mateix dia, al mateix lloc de l'espectacle, una hora abans de l'inici de l'actuació.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
An-Marí
Indira
Indira
Venda localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR