CA EN FR ES

 

ELS CURTS DEL MECAL. CINEMA

PROGRAMACIÓ MECAL A L'ESTRUCH Octubre - novembre 2011

Dia: 16/11/2011 | Hora:21:30h | Preu: 4 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, és el certamen que rep més sol·licituds de tots els que s'organitzen a l'Estat espanyol.
En l'edició de 2011, la tretzena, han arribat peces procedents d'arreu del món -unes 3.500-, de les quals se n'han seleccionat prop de 300.
Una de les novetats d'aquest any és una secció especial dedicada a Star wars, amb obres que reten homenatge a la saga de George Lucas.
A Sabadell podrem veure dos d'aquests curtmetratges, a més d'una bona selecció d'altres treballs de ficció, animació, documental i videoclips.

16 novembre 2011

Morir cada diaFicció, 13', Espanya, 2010Director: Aitor EcheverriaLa Blanca no està disposada a deixar sopar la seva família en pau. La conversa l'avorreix i les bromes de sempre la fan posar nerviosa. Sap que tot podria ser diferent.

Santiago Martínez, caçador d'ovnis i alienígenesDocumental-Ficció, 7', Espanya, 2009Director: Manuel Ortega LasagaEn Santiago Martínez, que fa anys que registra aparicions d'ovnis i alienígenes, mostra a un grup de persones molt heterogeni un dels llocs on ha albirat vida extraterrestre en altres ocasions.

RitalinVideoclip, 4', Regne Unit, 2010Director: Thomas MankovskyArtista: Dancing Pigeons

La fugidaFicció, 11', Espanya, 2010Director: Victor CarreyXiclet. Una corretja de gos. Una taca a la paret que té forma d'Austràlia. Un semàfor tort... Cadascun d'aquests elements té una historia pròpia, tot i que junts poden crear una nova trama.

Chad Vader: encarregat del torn de diaFicció, 5', EUA, 2006Director: Aaron Yonda i Matt SloanLa vida és dura per a en Chad Vader, el germà petit i menys carismàtic d'en Darth Vader. En comptes d'ajudar-lo a governar l'Imperi, en Chad ajuda a portar el supermercat Empire, com a encarregat del torn de dia.

Llavors de tardorFicció, 18', Suècia, 2009Director: Patrik EklundLa parella que formen l'Eva i en Rolf viu una relació sense passió. Tots dos es desgasten mútuament i l'Eva comença a sentir-se sexualment frustrada. Una nit, intenta seduir en Rolf. Ell la rebutja, però un esdeveniment inesperat canviarà per sempre la seva relació.

Néixer i créixerFicció, 3', Holanda, 2010Director: Eelko FerwerdaL'Elsa i el Bo esperen el seu primer fill. Mentre l'Esla prepara l'habitació del bebè, nota les puntades de peu al ventre. Mentrestant, en Bo compon una cançó per al seu fill, però no en diu "cançó" sinó... Bé, vegeu-ho vosaltres mateixos.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
la Fugida
Venda localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR