CA EN FR ES

 

ELS CURTS DEL MECAL. CINEMA

PROGRAMACIÓ MECAL A L'ESTRUCH Octubre - novembre 2011

Dia: 05/10/2011 | Hora:21:30h | Preu: 4 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, és el certamen que rep més sol·licituds de tots els que s'organitzen a l'Estat espanyol.
En l'edició de 2011, la tretzena, han arribat peces procedents d'arreu del món -unes 3.500-, de les quals se n'han seleccionat prop de 300.
Una de les novetats d'aquest any és una secció especial dedicada a Star wars, amb obres que reten homenatge a la saga de George Lucas.
A Sabadell podrem veure dos d'aquests curtmetratges, a més d'una bona selecció d'altres treballs de ficció, animació, documental i videoclips.

5 octubre 2011

Megaheavy, Ficció, 19', Dinamarca, 2010Director: Fenar AhmadLa Jolly és una adolescent introvertida de 14 anys que està enamorada del seu company de classe, en Kenneth. Però un dia tot el seu món es capgira quan el fill d'un veí arriba a l'illa per enterrar el pare.

Els 4 McNífiks, Ficció, 6', Espanya, 2010Director: Tucker DaVila WoodErandio, un petit enclavament als afores de Bilbao, es desperta. Fa 30 anys, tres joves es forjaven en els seus durs carrers, tot introduint el popular moviment del breakdance novaiorquès de finals dels setanta: eren en Jon, en Pedro i en Xabier, més coneguts com els 4 McNífiks.

Big Bang Big Boom, Animació, 10', Itàlia, 2009Director: BluUna història curta i gens científica sobre l'evolució i les seves possibles conseqüències.

She wants, Videoclip, 6', França, 2011Director: Jul & MatArtista: Metronomy

El meu amic invisible, Ficció, 13', Espanya, 2010Director: Pablo LarcuenAquesta és la història d'un adolescent obès i callat que somia ser ballarí i, a més, té un amic invisible que es passeja en calçotets, porta una capa i un cap de l'almirall Ackbar de Star Wars.

Sucre, Ficció, 8', Holanda, 2010Director: Jeroen AnnokkéeLa veïna de sota d'en Bert, la Klaasje, que sempre va lleugera de roba, puja a demanar-li una tassa de sucre, una situació estàndard que podria desembocar en sexe. Quan deixa caure la tassa i tots dos proven d'agafar-la, el destí fa acte de presència.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
4 macnifikos
Venda localitats

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR