30 NITS: WALLS TALK. FESTIVAL INTERNACIONAL D'STREETART

Escriptors de grafits i altres artistes urbans es troben per viure un cap de setmana amb les propostes més atractives de l'streetArt actual. Walls Talk vol fer arribar al gran públic els secrets d'un art sovint hermètic.

A partir de: 16/07/2011   Fins: 17/07/2011 | Hora:10:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Dissabte i diumenge, al matí de 10 a 9 del vespre

Les parets parlen. Grafftastics, associació d'artistes de grafits recentment estrenada, endega la tercera edició de Walls Talk, un gran esdeveniment que vol fer arribar al gran públic els secrets d'un art sovint hermètic, tot i la seva constant presència als carrers. Hi haurà de tot: des de tallers d'iniciació al grafit, adreçats a gent que no ha tocat mai un esprai, fins a tallers per a iniciats que vulguin millorar tècniques, i també classes de l'art de l'stencil i introducció a l'ús de pintura fluorescent. I no hi faltarà la festa i la pintada conjunta, amb dj's que punxaran al ritme d'esprai i grafiters que pintaran al ritme de la música. Escriptors de grafits es troben amb altres artistes urbans per viure un cap de setmana amb les propostes més atractives de l'streetArt actual.

COL·LABORADORS
Ajuntament de Sabadell


Organització:
Associació Jove Grâfftàstíks.


Documents relacionats:
Walls talk
Walls talk

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5