30 NITS: DANSA EN FAMÍLIA. MÚSICA

És una activitat pensada perquè les famílies hi participin plegades. A través del joc i de la dansa es busquen les diferents possibilitats del cos i es juga amb el canvi de rols familiars preestablerts.

Dia: 09/07/2011 | Hora:11:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al matí, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia

"Quan veus algú jugar, el veus com és, no com diu ser". La frase és del creador de jocs Lucio Margulis i va com l'anell al dit per descriure el projecte Dansa en família, una activitat lúdica que convida a la participació de pares i mares, de nens i nenes, d'avis i àvies, d'oncles i tietes... La dansa es converteix en joc i el joc en dansa en una activitat creada per l'Associació Marató de l'Espectacle, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell. Tots els participants creen plegats un espai corporal, es mouen i busquen les diferents possibilitats del cos i també aprenen a relaxar-lo. I en aquest procés els rols canvien, es transformen, les rigideses se'n van i el joc pot començar... De la mà de professionals de reconegut prestigi, la dansa esdevé una eina balsàmica, divertida i eficaç per reforçar els lligams afectius i allunyar-se de l'estrès.

ALTRES ORGANITZADORS
La Marató de l'Espectacle

Inscripció limitada a 20 famílies amb nens i nenes de més de 4 anys.
Reserves a l'Estruch: C. de Sant Isidre, 140. 93 717 25 71 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+ info: www.danzaenfamilia.com


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Dansa en família
Dansa en família

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR