30 NITS: LA LOCOMOTORA NEGRA. MÚSICA

El jazz de les grans orquestres del swing viatja a Sabadell amb La Locomotora Negra. El repertori es completa amb jazz d'estil New Orleans, gipsy jazz, temes moderns i de producció pròpia.

Dia: 30/06/2011 | Hora:22:00h | Preu: 20 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 10

Després de quaranta anys transitant per les vies del jazz popular, la mítica orquestra La Locomotora Negra continua el viatge amb la potència i l'entusiasme de sempre. Arriba a Sabadell seguida pels diferents vagons que ha anat incorporant al llarg del temps: en alguns hi viatgen les cançons de les orquestres més famoses de l'època del swing (Duke Ellington, Count Basie, Lionel Hampton, Lucky Millinder...); en d'altres hi trobem les evocacions del jazz d'estil New Orleans, els temes gipsy i moderns, així com les creacions pròpies. Gràcies a la seva gran versatilitat, La Locomotora Negra és capaç de brillar als locals de jazz, en espectacles de teatre musical i acompanyant figures de renom internacional com Bill Coleman, Benny Waters, Gene "Mighty Flea" Conners i Claude Bolling, entre d'altres.


FITXA ARTÍSTICA
Trompetes: Ricard Gili, Ferran Cailà, Miquel Donat, Isidre Delgado
Trombons: Marc Trepat, Víctor González, Oscar Font, Xavier Trepat
Saxos: Lluís Trepat (saxo alt, clarinet, clarinet baix), Albert Gassull (saxo alt), Tomás González (saxo tenor), Toni Gili (saxo tenor, saxo soprano), Àngel Molas (saxo baríton, saxo alt, clarinet)
Secció rítmica: Tòfol Trepat (piano), Carles Gili (bateria), Jordi Casanovas (contrabaix), Albert Romaní (guitarra)


ALTRSE ORGANITZADORS
Ajuntament de Sabadell


Les entrades d'aquest espectacle es vendran exclusivament a la seu de Joventuts Musicals de Sabadell: c. de la Indústria, 18. Tel. 937 267 427 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Juny: de dilluns a dijous, de 10.30 a 12.30 h, i dimarts i dimecres, també de 18 a 20 h
Juliol: de dilluns a dijous, de 10.30 a 12.30 h, i els dimarts dies 5 i 12, de 18 a 20 h


Organització:
Joventuts Musicals de Sabadell.


Documents relacionats:
La locomotora negra
La locomotora negra
La locomotora negra

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR