CA EN FR ES

 

EN ATTENDANT L'INATTENDU. NATS NUS. DANSA

L'espectacle neix de l'encontre entre Claire Ducreux i Jordi Casanovas, dos creadors amb una llarga trajectòria professional. Esquitxat de poesia i d'absurd, ens explica una senzilla historia d'amor entre dos universos molt diferents.

Dia: 04/03/2011 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

L'espectacle neix de l'encontre entre Claire Ducreux i Jordi Casanovas, dos creadors amb una llargatrajectòria professional. Esquitxat de poesia i d'absurd, ens explica una senzilla historia d'amor entre dos universos molt diferents. El banc, la taula, la gorra, els miralls, les ombres i altres objectes i efectes característics dels personatges que ambdós han interpretat en espectacles en solitari, comparteixen ara l'espai escènic. Tot es va omplint de fulles, d'humor, de poesia i d'absurd per explicar-nos una senzilla història d'amor entre dos universos molt diferents en la forma, però amb molts punts de contacte en l'essència. Ducreux i Casanovas justifiquen el títol: "No anem a un lloc concret, no sabem encara el final del trajecte. En attendant és un encontre, un viatge i no volem tancar cap porta a l'imprevist".

Estrenat a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2010, En attendant... va captivar el públic des del primer moment. Entre els reconeixements rebuts per Nats Nus Dansa hi ha el Premi Nacional de Dansa i el Premi Ciutat de Barcelona, tots dos rebuts l'any 2010. Claire Ducreux va iniciar la seva carrera professional com a ballarina de diferents companyies. Interessada en el mim i el teatre de gest, funda la companyia Leandre-Claire (juntament amb Leandre Ribera), amb la qual crea nombrosos espectacles, entre els que cal destacar Fragile, que va rebre nombrosos premis. Actualment desenvolupa la seva tasca en solitari i col·labora en espectacles d'altres artistes.

FITXA ARTÍSTICA
Creació i interpretació: Claire Ducreux i Jordi Casanovas
Música i banda sonora: David Moreno
Espai escènic: Miquel Ruiz
Llums: Rafael Roca
Fotografia: Hernán Galbiati


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
En attendant

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR