CA EN FR ES

 

L'ESTACIÓ. CIA REM. ASSAIG OBERT. DANSA

A L'Estació de la companyia REM hi passen quatre trens: claqué, hip-hop, flamenc i dansa contemporània. Barrejant estils aparentment allunyats, l'espectacle busca noves formes d'expressió.

Dia: 18/02/2011 | Hora:21:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Claqué, hip-hop, flamenc i dansa contemporània s'uneixen en un espectacle que es presenta com "una història d'amor entre quatre estils". Fent seva una afirmació de l'historiador britànic Peter Burke -que diu que "vivim en una època de línies desdibuixades i fronteres intel·lectuals obertes, una època que és alhora emocionant i confusa"-, els membres de la companyia REM creen un muntatge que barreja disciplines aparentment allunyades per assolir noves formes d'expressió. Aquest desinhibit encreuament de camins ha trobat el títol idoni: L'Estació. Quatre ballarines es troben en una estació per agafar el seu tren i durant l'espera apareixen emocions i sentiments que expressaran a través del moviment. El repte és trobar punts en comú entre elles. El joc està servit.

El projecte va sorgir l'any 2008, quan el saxofonista Cesc Miralta i la ballarina Laia Molins es van unir per desenvolupar un espectacle amb músiques i coreografies originals al servei d'un viatge experimental per a quatre ballarines d'estils diferents. Després d'estudiar amb els grans mestres del claqué, Laia Molins ha col·laborat en diversos espectacles, entre els quals hi ha Escolta'm, de la companyia Barcelona Rhythm, i Tapeando, de Tap Olé. Des de 1998 participa setmanalment en les sessions d'improvisació de claqué a Barcelona-Tap Jam, passant posteriorment a dirigir-les. Presideix l'Associació Tot pel Claqué de Barcelona, que organitza el Festival de Claqué de Barcelona des de 2003. Saxofonista, clarinetista i flautista, Cesc Miralta ha format part de les orquestres de diversos muntatges de teatre musical, com Cabaret, Flor de Nit, T'odio amor meu, West Side Story, Els Pirates, No són maneres de matar una dona, Tarantos, Tot Lloll i Spamalot. Amb el Cesc Miralta Quartet ha enregistrat els àlbums Sol de Nit i Carretera Austral.


FITXA ARTÍSTICA
Direcció artística: Laia Molins
Coreografies: Laia Molins amb la col·laboració de Berta Pons, Núria Ventura i Nadine Gerspacher
Composició musical: Cesc Miralta
Ballarina claqué: Laia Molins
Ballarina hip-hop: Berta Pons
Ballarina flamenc: Núria Ventura
Ballarina contemporani: Nadine Gerspacher


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
REM

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR