CA EN FR ES

 

EL SEXE DELS ÀNGELS. D'EMILI CORRAL. TEATRE

En clau de comèdia, Emili Corral s'endinsa en les vides d'uns personatges que lluiten contra la doble discriminació pel fet de ser homosexuals i discapacitats. Actors que pateixen algun tipus de discapacitat encarnen els personatges principals.

Dia: 20/02/2011 | Hora:19:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

Emili Corral, creador d'El sexe dels àngels, ho remarca: "És la primera vegada que es realitza un treball teatral destinat a públic adult, on s'aborda el tema de la doble discriminació que representa conviure sent homosexual i tenint algun tipus de discapacitat". En clau de comèdia de situació, l'espectacle ens obre la porta del pis del Dani, l'Adolfo i la Vero i, a través de les seves vivències quotidianes, passem per les set fases que tota pèrdua implica: sorpresa, negació, ira, culpa, depressió, conciliació i, finalment, acceptació. Corral es desmarca del sentimentalisme que podria comportar un tema tan delicat com és la doble exclusió i barreja l'humor amb l'esperit de lluita. Actors que pateixen algun tipus de discapacitat (com la ceguesa i la tetraplegia) encarnen els personatges principals.

Combatre el rebuig és important, però també ho és lluitar contra la mirada compassiva, afirma Corral. D'aquí que el sentit de l'humor es converteixi en eina imprescindible per implicar el públic i allunyar-lo de moralismes i adoctrinaments. L'argument ens presenta al Dani, l'Adolfo i la Vero, que comparteixen un pis adaptat per a persones amb discapacitat funcional. L'Adolfo és invident, fa un mes que s'ha casat, però sempre troba excuses per tornar al pis. La Vero té hemiplegia provocada per un ictus i té feina estable, parella (és lesbiana declarada) i balla en una companyia de dansa. L'únic que li falta és sortir de l'armari davant de la seva mare, la Sole, que pateix del cor i està obsessionada amb que la seva filla trobi un bon marit i tingui fills. El Dani viu amargat i submergit en els seus records de preadolescència, d'ençà que va caure per una finestra quan tenia catorze anys i es va quedar paraplègic. L'Edu, actor atractiu de carrera mediocre, va ser el millor amic del Dani fins que va tenir l'accident, moment en que van deixar de veure's. Divuit anys més tard es retroben tot just després que l'Edu sigui abandonat per la seva xicota. La seva arribada a la casa és el catalitzador que els ajuda a prendre decisions per posar punt i final als seus conflictes.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
El sexe dels àngels

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR