CA EN FR ES

 

T-10. DE M. MERCÈ FISA. TEATRE

Maria Mercè Fisa proposa un viatge d'anada i tornada a Barcelona amb Ferrocarrils de la Generalitat ple de situacions divertides. L'associació artística Encert signa un muntatge on no hi falten referències a l'actualitat social,cultural,política,etc.

Dia: 06/02/2011 | Hora:19:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

L'obra T-10 dóna bitllet teatral d'anada i tornada a Barcelona amb els Ferrocarrils de la Generalitat per mostrar retalls de la vida quotidiana a través de la varietat de personatges que desfilen per l'escena. Escrita i dirigida per Maria Mercè Fisa presenta esquetxos creats a partir de situacions viscudes per ella mateixa en els seus desplaçaments a la capital. No hi falten referències a temes socials, culturals, polítics, etcètera, sempre amanides amb tocs d'humor. T-10 és un muntatge de l'associació artística Encert de Sabadell que, des del seu naixement, l'any 2006, ja ha creat quatre espectacles.

El primer muntatge d'Encert va ser Aquí no paga ni Déu, de Dario Fo, dirigit per Josep M. Gusi, que es va presentar a Sabadell i a La Bisbal de Falset. Va seguir Aquí en passarà una de molt grossa, adaptació de Josep M. Gusi, dirigida per Josep Salomó, que es va estrenar el 2007 i que es va veure, a més de Sabadell, a Abrera, Sant Quirze del Vallès, La Bisbal de Falset, entre d'altres. L'actor Carles Gutés va recollir dos premis pel seu paper protagonista al 13è Concurs de Teatre Vila d'Abrera i al 1er Concurs de Teatre Pobles de Camp, de Manresa. T-10 va ser el seu tercer muntatge, estrenat el 2009 al centre Cívic de Can Rull i revisat el 2010 en residència a L'Estruch. El quart muntatge ha estat La Mare... quina nit!, d'Assumpta González, dirigida per Eduard Gutés i estrenada al Centre Cívic de Sant Oleguer el maig de 2010.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Mª Mercè Fisa
Regidoria: Josep Salomó
Intèrprets: Olga Armengol, Mari Armengol, Ramona Casanovas, Ariadna Clapés, Kike Cobos, Jesús Fernández, M. Mercè Fisa, Sandra Escolar, Claudia Gutés, Eduard Gutés (fill), Eduard Gutés, Joan Bta. Pardell, Teresa Pascual, Patricia Rodriguez, M. Assumpta Sala, Alejandro Sitjes, Mireia Soriano, Lluis Valverde, Gerard Vidal, Cesc Vila i Salut Vila.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
T-10

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR