CA EN FR ES

 

3 PROCESSOS DE CREACIÓ. LA PORTA. ASSAIG OBERT. DANSA

Condició per a (x) cossos. Ariadna Estalella

Dia: 22/01/2011 | Hora:21:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

El col·lectiu La Porta, format per professionals de la dansa, és l'impulsor de 3 processos de creació, una iniciativa que ofereix les condicions necessàries per portar a la pràctica una proposta creativa pròpia a una sèrie de creadors que es troben en l'inici de la seva trajectòria. Després de dos mesos de treball, els creadors seleccionats en aquesta segona edició presenten una primera aproximació a les peces que estan preparant. La mirada de l'espectador esdevé el contrapunt imprescindible per a l'evolució de cada projecte.


- Condició per a 2 cossos. Ariadna Estalella
La peça s'endinsa en l'estudi de la fisicitat i de la presència, confinades a l'exercici de romandre en el desequilibri i en la compensació constant de la caiguda, dilatant el lapse entre la mobilitat i la immobilitat. Estalella compagina el seu treball com a creadora escènica amb els estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on desenvolupa projectes relacionats amb la imatge.


3 processos de creació és un projecte produït per La Porta, conduït per Sergi Fäustino, amb la col·laboració de La Poderosa i la participació de La Caldera i L'Estruch de Sabadell, amb el suport del CONCA i l'Institut de Cultura de Barcelona.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Condició per a (x) cossos

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR