CA EN FR ES

 

TALLER DE CREACIÓ AMB ANTONIO ORTEGA. TALLER DE FORMACIÓ NAU ESTRUCH 2010-2011

La conferència com a pràctica performativa.

A partir de: 11/02/2011   Fins: 11/04/2011 | Hora:00:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


El 2011 iniciem un nou Taller de Creació a l'Estruch, amb la col.laboració de l'Escola Illa, a l'entorn de la conferència com a pràctica performativa. El format conferencial està esdevenint, actualment, un dels àmbits d'investigació emergents a l'escena artística i un instrument creixent d'empoderament en la esfera social.

Aquest taller està dirigit per l'artista Antonio Ortega, conegut per una trajectòria determinada pel significat de ser artista i pel compromís amb aquesta entelèquia. És un dels artistes mes significatius del nostre país pel que fa a la instrumentalització de les pràctiques performatives com a substrat de la seva labor artística.

Aquest taller està adreçat a qualsevol persona, vingui del món de l'art o de qualsevol altre àmbit, interessada en la investigació creativa mitjançant la pràctica de la conferència.

Per optar a la convocatòria de selecció cal enviar un breu currículum i una nota sobre les motivacions de participació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. tot posant a l'assumpte del missatge el nom del taller al qual es vol participar. Data límit de recepció: 14 de gener de 2011.

Inscripcions:
màxim de participants 8 persones
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte Tallers NauEstruch
Estruch 937 172 571


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5