CA EN FR ES

 

ESCOLA MÒBIL. TALLER DE FORMACIÓ NAU ESTRUCH 2010-2011

Un taller de Roger Bernat, Roberto Fratini i Txiki Berraondo.

A partir de: 13/12/2010   Fins: 17/12/2010 | Hora:00:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


'Democràcia', 'participació' o 'públic' són conceptes que sovint fem servir per parlar d'arts escèniques. Però són idees que cal redefinir o, probablement, deixar de banda per construir-ne de noves. Escola Mòbil és un taller de producció teòrica que té com a vocació crear un espai de debat intensiu de cinc dies per poder generar discurs al voltant del fet escènic i performatiu. Cinc dies per generar una base teòrica per a l'acció (o la no-acció). Reconegut enfant terrible de l'escena catalana, Bernat qüestiona al creador, a l'actor i al públic, i els planteja idees, preguntes i situacions no sempre còmodes.

Escola Mòbil és un projecte d'investigació voluntàriament obert i no teleològic. Per aquesta raó el temari concret i la mecànica de la trobada serà definit pels mateixos participants. És un parèntesi en el qual les arts escèniques i performatives obren un espai per al pensament.

El taller compta amb la col·laboració de la Associació d'Artistes Escènics.

Totes les persones interessades en participar, han d'escriure un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant a l'assumpte "Escola Mòbil". imprescindible adjuntar a la proposta el nom, contacte i breu currículum. Preu d'inscripció: 50€. Possibilitat de residencia a L'Estruch durant el taller per a inscrits/tes no-residents a Sabadell.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5