CA EN FR ES

 

NO MATARÁS. CRIATURES. ASSAIG OBERT

Jordi Vilà i els seus 4 actors porten l'acció teatral al carrer i aconsegueixen crear un fulletó de sang i fetge on hi ha humor, música, thriller i molt més.

Dia: 02/10/2010 | Hora:21:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Portar la innovació a l'escena i sortir dels espais habituals. Aquests són els objectius principalsde la companyia Criatures, una plataforma artística creada el 2008 i formada per alumnes, ex alumnes i professors de gest de l'Institut del Teatre. La seva última proposta és No mataràs, que té una declaració d'intencions com a subtítol: "Espectacle de carrer, sense tarima i amb el teatre a coll". Adreçat al públic adult, No mataràs anuncia "sang i fetge", però que ningú no s'espanti. Aquí, les úniques 'armes' són l'humor, la música, el thriller, l'acció, la fantasia, la teatralitat i un cert regust de còmic. Combinant la figura del joglar popular i l'acció més física, els de Criatures s'inventen un fulletó amb crim, passió, misteri i corrupció que, ben sacsejat, es converteix en una sàtira sense concessions d'estètica impactant.

El director d'aquesta faula 'criminal' és Jordi Vilà, que compta amb una sòlida trajectòria en l'àmbit del teatre gestual i és un dels especialistes en moviment escènic més reconeguts del nostre país. Col·labora com a professor de moviment gestual de l'Escola d'Òpera de Sabadell d'ençà que aquesta va començar a funcionar. L'Edèn i Una ciutat brillant són els espectacles que ha dirigit recentment, produïts pel Centre de les Arts Escèniques de Terrassa i s'han pogut veure al Teatre Tantarantana i a la Sala Beckett. A l'actriu Paula Isiegas -que ha realitzat cursos d'interpretació, mim corporal dramàtic i clown- l'acompanyen els actors Ireneu Tranis i Gabriel Molina, tots dos amb experiència en l'àmbit del clown i el mim. Tant Tranis com Molina han estat guardonats amb el premi del públic a la XIV Mostra de Teatre de Barcelona pel seu treball en l'espectacle R.I.P. de la companyia Deloinerte.

FITXA ARTÍSTICA
DIRECCIÓ, Jordi Vilà
ACTORS, Ireneu Tranis, Gabriel Molina, Guillem Fernàndez, Paula Isiegas
DISSENY DE LLUM, Nani Valls
ARTEFACTES, Alfred Casas
VESTUARI, Giulia Grumi
ORGANITZACIÓ TÈCNICA, Marta Bayer


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
No mataras

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR