CA EN FR ES

 

BLACK OUT - DOPPELGANGER. CIA ALTA REALITAT. DANSA

El coreògraf Jordi Cortés es torna a submergir en les limitacions i possibilitats del cos humà. La companyia estrena l'espectacle a L'Estruch després d'haver-lo treballat en residència.

Dia: 11/12/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Per al coreògraf Jordi Cortés les infinites possibilitats i limitacions del cos humà configuren un material preciós per transformar-lo en dansa, en teatre, en un viatge cap a l'interior de l'ànima humana. A Black Out-Doppelgänger, Cortés redunda en la seva recerca del que poden dir els cossos quan viuen una dificultat i s'interroga sobre el poder de la imatge i sobre el seu contrari, que és l'ombra. L'espectacle s'ha creat a L'Estruch i també s'hi estrena. Un luxe total perquè Cortés és un gran coreògraf i, juntament amb la dramatúrgia de Ferran Audí, condueixen la nau d'Alta Realitat cap a espais creatius que pocs s'atreveixen a trepitjar. Amb el seu anterior muntatge, titulat V.I.T.R.I.O.L, Cortés va gosar incorporar en el seu elenc a persones discapacitades. Ara, les llums i ombres de Black Out... tampoc existirien sense elles.

"Barrejar diferents elements per arribar a l'essència", això és el que pretén Cortés. V.I.T.R.I.O.L proposava un espectacle singular a l'entorn de la bellesa i reflexionava sobre el cos humà i la imperfecció, la lletjor, el dolor... Black Out-Doppelgänger segueix l'estela de l'anterior, però busca l'ombra del cos, treballa sobre la llum que desprenem els humans, es qüestiona la dualitat i les imatges que interiors i exteriors que tots ens fabriquem i s'endinsa en la idealització. Cortés construeix els seus espectacles sobre la marxa, sabent quin és l'objectiu de la peça, però fent que el camí doni les respostes definitives.

Cortés treballa com a intèrpret i coreògraf a Espanya, Gran Bretanya, Holanda, Eslovènia, Portugal, Nova Zelanda, en produccions que han viatjat per diferents parts d'Europa, Amèrica i Oceania. Funda les companyies Lanónima Imperial i Heightened Reality Londres. Col·labora, a més, amb companyies com Iztok Kovack, Nigel Charnock, Wendy Houston o DV8 Physical Theatre, on va estar cinc temporades durant la seva estada a Londres. Participa en diversos projectes de creació amb Theatre Complicite, Bunker, Jerwood Foundation, Theater Paneke, Atalaya Teatro, entre d'altres. També col·labora en nombrosos tallers i residències per a ballarins i coreògrafs als Estats Units, Gran Bretanya, Holanda i Alemanya.

FITXA ARTÍSTICA
DIRECCIÓ I COREOGRAFIA, Jordi Cortés Molina
AJUDANTA DE DIRECCIÓ, Glòria José
PERFORMERS, Mercedes Recacha, Judith Saula, Anna Pons Carrera, Salvador Masclans, Adolfo Colmenares, Maxime Iannarelli, Raül Perales, La Jose, Isabel Palomeque


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Black-out
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR