CA EN FR ES

 

MENÚ DO DÍA. DE KEYMPA. MÚSICA

Els sabadellencs Keympa presenten Menú do día, un nou espectacle amb el tradicional gust dels ritmes celtes i atlàntics però amb arrels també a la Mediterrània. És el tercer disc de la banda després de Revíralo i Ningures.

Dia: 18/11/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Sis músics famolencs decideixen compartir les seves cançons, la font i la salsa de les seves vides,per poder retrobar així l'ambient d'unes nits màgiques, perduts en les muntanyes d'algun punt entre Galícia i Catalunya. Els condiments? Empanades, panderetes i calçots, violins, acords i tomàquets, cançons i percussions, herbes aromàtiques, oruxo i moscatell i, per descomptat, música, molta música... Els sabadellencs Keympa han cuinat el Menú do día, un tercer i deliciós treball discogràfic, que es serveix en forma d'espectacle sobre fons de brou musical, i que s'assaona amb sal i pebre, amb talent i energia, amb aire celta i brisa mediterrània.

Keympa s'ha convertit en un dels grups de música celta amb més projecció de l'Estat espanyol. Els seus components han sabut fondre amb gràcia els variats estils que aportaven com a bagatge previ, des de les músiques clàssica i tradicional fins el blues, passant fins i tot pel heavy metal. Per això, mantenint l'arrel celta com a pal de paller, les cançons de Keympa tenen corrents subterranis que afloren aquí i allà amb sons d'altres colors. Els objectius de Keympa es poden explicar amb tota simplicitat: pretenen gaudir tocant en directe i fer que el públic que viu amb ells la cerimònia musical s'ho passi bé. Amb el primer àlbum, Revíralo, van aconseguir entrar en el programa del XXV Festival de Música Celta d'Ortigueira de l'any 2002. El 2005 editen Ningures, treball del que la SGAE selecciona el tema Saltells com a millor cançó en català de l'any 2006.

FITXA ARTÍSTICA
Sandra Córcoles, veu, bodhran i panderetes
Marc Vigo, veu, gaites, whistles i guitarra
Borja Peirón, violí
Joan Vigo, baix i contrabaix
José L. Redondo, guitarra, banjo, dobro i mandolina
Martí Hosta, bateria i percussions


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Menu do dia
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR