CA EN FR ES

 

PIORREA MENTAL. CIA EL PURGATORIO. BASADA EN L'OBRA DAKOTA DE JORDI GALCERAN. TEATRE

El Purgatorio 'tuneja' l'òpera prima de Jordi Galceran i la converteix en una 'piorrea mental' divertidíssima. La comèdia fa un retrat de la societat actual utilitzant un humor intel·ligent.

Dia: 24/10/2010 | Hora:19:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

La companyia sabadellenca El Purgatorio enceta la seva segona aventura teatral portant a escena unaadaptació d'un clàssic contemporani: Dakota, de Jordi Galceran. Després de passar la comèdia per la seva coctelera creativa, els membres del grup l'han rebatejat com a Piorrea mental, possiblement en homenatge a la professió d'Hipólito, el protagonista, que és estomatòleg. La 'piorrea mental' es desencadena quan Hipólito Jarama, un metge triomfador, pateix un accident de moto i passa dues setmanes en estat de coma. Aleshores, s'adona que té un poder: tot el que somia es converteix en realitat. En un dels seus somnis veu que la dona li és infidel amb un protèsic dental i, a partir d'aquest moment, el seu objectiu és evitar-ho. Amb un enginy diabòlic, Galceran es pregunta -i ens pregunta- què passaria si coneguéssim el futur? Dormiríem tranquils?

L'origen de la companyia El Purgatorio cal buscar-lo a Ràdio Barberà, quan els seus futurs components feien un programa d'humor amb el mateix nom. De seguida van fer el salt a l'escenari i van muntar La vida es sueño... o no!, escrita i dirigida per David Rivas. L'obra es va estrenar al Teatreneu, amb gran èxit de públic i crítica. Rivas ha actuat en el programa pilot d'humor ¡Que no nos pase nada!, de TVE. També ha treballat al canal Paramount Comedy com a còmic i guionista. L'any 2008 va ser considerat un dels millors monologuistes del programa per votació popular.

FITXA ARTÍSTICA
Director, David Rivas
Intèrprets, Montse Susín, Ernesto Hernández, Richi Garcia i Víctor Campaña (veu en off)


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Piorrea mental
Piorrea mental
Piorrea mental
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR