CA EN FR ES

 

NOVES OPORTUNITATS DE FRACÀS. LANÒNIMA IMPERIAL. TEATRE

Peculiar col·laboració artística de la companyia de dansa barcelonina Lanònima Imperial i el músic Refree. La improvisació és l'eix d'un espectacle que es vol arriscar per homenatjar l'enginy dels utòpics.

Dia: 22/10/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Noves oportunitats de fracàs es presenta com una peculiar col·laboració artística entre dos grans creadors de l'escena catalana: Refree, un dels personatges més inquiets de la música independent nacional, recentment guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona, i Lanònima Imperial (amb en Juan Carlos García al capdavant), considerada una de les companyies referents a nivell internacional de la dansa del nostre país. Fent-se seva la màxima de Molière -"La improvisació és la veritable pedra de toc de l'enginy"-, la joint-venture entre Refree i Lanònima entra "en un terreny buit, il·limitat, on tant ballarins com músics reconstruiran un univers propici per a la convivència, si no volen desplomar-se pel barranc del fracàs". L'espectacle és una estrena absoluta a L'Estruch, espai on els factòtums del projecte han estat treballant en residència.

La companyia de dansa barcelonina Lanònima Imperial s'ha caracteritzat, des dels seus inicis, per la voluntat d'investigar en distintes formes i gèneres de la posada en escena. Els muntatges són aventures estètiques d'alt contingut poètic i amb una factura coreogràfica pròxima al virtuosisme. El seu fundador i director artístic, Juan Carlos García, ha estat reconegut per la crítica com un dels coreògrafs més brillants de la seva generació i ha estat guardonat amb importants premis nacionals i internacionals. Refree és l'alter ego de Raül Fernández (exCorn Flakes, exSitcom, líder d'Élena i periodista musical), un dels personatges més inquiets de l'escena independent. Amb tres àlbums editats (Baranes, Nones i La comare), Refree demostra que és capaç de compaginar un perfil marcadament urbà amb un lirisme extrem.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció coreogràfica, Juan Carlos García
Direcció musical,REFREE
Ballarins, Inma Asensio, Yester Mulens, Raquel Miró + ballarins internacionals invitats
Músics, Raül Fernández i Oriol Roca


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Noves oportunitats
Noves oportunitats
Venda de localitats
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR