CA EN FR ES

 

IX! PRESENTEN L'INGENU ÉS LLIURE. MÚSICA

Després de la gira amb Autòmat infinit, els Ix! demostren la maduresa acumulada en un nou treball: L'ingenu és lliure. Són catorze cançons, més fresques i potents que mai, servides en un directe que cal no perdre's.

Dia: 14/10/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Ja tornen! Van ser a L'Estruch fa un any amb el seu Autòmat infinit i ara, amb nou treball sota el braç -L'ingenu és lliure- vénen per refermar el que s'ha dit per activa i per passiva: que són una veritable revolució en l'escena pop independent catalana i que el seu directe és impressionant. Els Ix! estan en una forma excel·lent (creativa, s'entén), han madurat (quin remei!) i tenen el valor d'arriscar-se (com sempre). L'ingenu és lliure conté catorze temes més potents que mai i alguns, com A la fi del món i No estiguis trista, ja comencen a ser omnipresents. La banda, que té amb arrels a Sabadell, Santa Coloma i Cadaqués, posseeix el do que pocs poden exhibir: el de crear cançons que, per molt que les escoltis, sempre et descobreixen coses noves.

En només tres anys els Ix! han aconseguit posicionar-se com un dels grups independents amb més imaginació, no només creant cançons i oferint-les des dels escenaris, sinó també a l'hora de fer visible el seu producte. El primer treball el van promocionar ells mateixos per internet i les còpies que van vendre abans de la sortida del disc van servir per poder afrontar les despeses. L'economia de mitjans mai ha estat un problema i la seva producció té una acurada sonoritat, amb uns arranjaments sempre brillants i plens de detalls. Els han anomenat 'els Coldplay catalans', i els seus temes són, de vegades, alegres i amb toc acústic, i, en d'altres, juguen amb colors foscos. Una de les aventures en les que s'han embarcat darrerament és en la creació de la banda sonora de la pel·lícula Estació de l'Oblit, de Christina Molina i Sandra Serna.

FITXA ARTÍSTICA
David Mullor - veus
Eduard González - bateria i programacions
Aitor Chartos - baix
Marc Ferrando - teclats
Albert Freixas - guitarres
Raul Márquez - guitarres
David Batalla - tècnic de so


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Ingenu
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR