CA EN FR ES

 

CUTTLAS, ANATOMIA D'UN PISTOLER. PRODUCCIONS ESSENCIALS. NOUS FORMATS

Basat en els famosos còmics de Calpurnio, l'espectacle barreja tècniques escèniques i audiovisuals i inventa un Far West apte per a tots i amb grans dosis d'humor.

Dia: 09/10/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Cuttlas-Anatomia d'un pistoler és una obra de teatre visual basada en els còmics de Calpurnio. Saltant de la tira còmica a l'escenari, Produccions Essencials apropa el teatre de titelles i objectes a nous públics, aconseguint la màgia total amb tècniques com el bunraku japonès, la llum negra, les ombres i la projecció d'imatges. Cuttlas, el pistoler més famós del còmic, és el protagonista d'una història per a tots, amb grans dosis d'humor irònic. El veurem reconquerint la seva estimada Mabel? En un duel al sol amb Jack el malvat? Divagant metafísicament amb Juan Bala? En un món intergalàctic amb l'extraterrestre 37? En una rave cherokee amb DJ Jerónimo? L'originalitat del muntatge li va valer el premi de la premsa al festival Kontrapunkt 2008 de Szcecin (Polònia).

Calpurnio (Saragossa, 1959) és el pseudònim d'Eduardo Pelegrín Martínez de Pisón, dibuixant de còmics, il·lustrador, guionista i realitzador de dibuixos animats. L'aventura de dur el seu còmic més conegut a l'escena li va semblar un repte fascinant, en el qual es va implicar totalment. Per ell, "Cuttlas és un dibuix universal. Qualsevol el pot reconèixer, des d'un esquimal a un bosquimà". Calpurnio ha col·laborat estretament amb el director, els guionistes i els actors-manipuladors i fins i tot ha arribat a realitzar les projeccions que enriqueixen les escenes.

Produccions Escèniques es va crear a Barcelona el 2006 com a plataforma de creació per donar sortida a projectes amb un alt component d'innovació i fusió de diferents disciplines artístiques. Després d'una llarga trajectòria en el món del teatre, Sergio Pons vol fomentar sinèrgies i col·laboracions artístiques puntuals entre diferents professionals i companyies provinents del gest, l'audiovisual i el món plàstic i musical.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original i director artístic, Sergio Pons
Direcció d'escena, Lluís Graells
Autor del comic original Cuttlas, Calpurnio
Música original i espai sonor, Josep Maria Baldomà
Realització audiovisual, Carlos Callero / Amiconi
Dramatúrgia, Albert Tola
Tractament, Emilio del Hierro
Realització en directe, llums i VJ, José Gabriel Fernández (Chuni)
Direcció tècnica, Alberto Barberà
Actors-manipuladors, Pep Boada, Miren Larrea, Nùria Olivé, Sergio Pons i María Santallusia


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Cuttlas
Cuttlas
Cuttlas
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR