CA EN FR ES

 

EL MAL MENOR. CIA LOS CORDEROS. NOUS FORMATS

Remix, bombardeig i col·lecció de despropòsits, El mal menor, de la companyia loscorderos.sc, posa el dit a la nafra dels mitjans de comunicació. Amb la seva barreja de llenguatges aconsegueixen pujar un graó més en el que anomenen "teatre bastard".

Dia: 07/10/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Quina és la fàbrica més gran de ficció? Els mitjans de comunicació. Què és la realitat? El que surtper la televisió. Són les contradiccions dels membres de la companyia loscorderos.sc que, a l'hora de parlar de ramats humans, en saben prou. El mal menor és el darrer espectacle que ha sortit del seu estable creatiu i pastura pels escenaris proclamant veritats i trencant el silenci dels anyells. Remix, bombardeig, predicció, col·lecció de despropòsits, El mal menor es troba a mig camí del reality poètic i de la pornografia emocional. Un espectacle multiusos basat en fets reals, en rigorós directe, amb ficció de la bona i patètiques feres escèniques. Un espai que parla de la ficció del poder i del poder de la ficció. És, el mal menor, la millor opció? Loscorderos.sc, amb el seu teatre adreçat a l'instint, "estan en ello".

Creada el 2003, Loscorderos.sc reuneix els talents de David Climent i Pablo Molinero, ambdós pertanyents a la mateixa generació (la de 1977) i a la mateixa província, Castelló. El primer treball va ser Crónica de José Agarrotado que, l'any 2006, rep el premi Aplaudiment Sebastià Gasch a Barcelona, amb aquesta valoració del jurat: "Es valora el risc en noves propostes de comunicació, on tots els registres estan cuidats al detall, deixant entreveure un humilitat en escena que permet palpar humanitat, entrega i treball en equip (...) Desemboca en una valenta aposta de dansa i teatre que demostra una clara evolució en les arts escèniques". Les següents produccions van ser El hombre visible (2007), Tocamos a dos balas por cabeza (2008) i A la intemperie (2008). Loscorderos.sc és un projecte teatral que no vol estar supeditat a la paraula i per això el seu teatre no parteix de cap text dramàtic. Els agrada definir el que fan com a "teatro bastardo", combinant tècniques i disciplines escèniques diferents (text, dansa, acrobàcia, clown...).


FITXA ARTÍSTICA
Idea direcció, David Climent i Pablo Molinero
Autors, creació i interpretació, David Climent, Nacho Vera, Pablo Molinero
Assistent de direcció, Leo Castro
Espai sonor, Pablo Rega
Composició musical, Pablo Rega y Nacho Vera
Espai escènic, Oscar de Paz [Antigua & Barbuda]
Il.luminació, Oscar de Paz y Conrado Parodi
Tècnic de so, Miguel Gozalbo
Creació de video, Omar Prole


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Mal menor
Mal menor
Venda de localitats

Més informació:
http://www.sabadell.cat/Espectador/p/VendaEntrades_cat.asp

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR