CA EN FR ES

 

AMICS DE L'ÒPERA DE SABADELL. MÚSICA

Enguany, i com a novetat, els joves solistes de l'Escola d'Òpera de Sabadell protagonitzen el concert anual dels Amics de l'Òpera de Sabadell. Interpretaran àries i duets famosos i també romances de sarsuela.

Dia: 30/06/2010 | Hora:22:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 10

Després de vint-i-vuit anys d'oferir un concert anual, el Cor dels Amics de l'Òpera proposa una innovació: els protagonistes de la vetllada d'enguany seran els solistes de l'Escola d'Òpera de Sabadell, que tot just acaben de protagonitzar l'òpera Così fan tutte al Teatre La Faràndula. És una oportunitat molt especial per tornar a gaudir de les magnífiques veus d'aquests joves cantants, entre els quals hi ha el baríton sabadellenc Joan García. Al repertori de la nit hi ha àries i duets d'òpera de Mozart, Puccini, Verdi, Bellini i Bizet, com també romances de sarsuela.

L'Escola d'Òpera és una iniciativa de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS) i es va crear l'any 1996 amb l'objectiu d'ajudar els joves cantants a ampliar la seva formació musical per tal que puguin afrontar amb garanties el seu trànsit cap a la professionalització. La presidenta de l'AAOS, Mirna Lacambra, havia constatat que al nostre país no existia una formació específica per a joves cantants i, encara menys, una escola on poguessin experimentar què significa pujar a un escenari i protagonitzar una òpera sencera.

El programa formatiu de l'escola incideix en aspectes diversos com la interpretació musical i escènica, l'expressió corporal i el treball dels textos i ho fa amb l'ajut de professionals molt reconeguts. Aquest projecte permet als joves seleccionats fer un primer pas en el món de l'òpera professional amb les màximes garanties i tenint davant un públic exigent.

FITXA ARTÍSTICA
Eugènia Montenegro, soprano
Laura Vila, mezzosoprano
Beñat Egiarte, tenor
Joan Garcia, baríton
Andrea Álvarez, pianista


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Opera.Andrea Álvarez
Opera.Beñat Egiarte
Opera.Eugenia Montenegro
Opera.Joan Garcia
Opera.Laura Vila

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR