CA EN FR ES

 

CAMINO-MICHI, D'ANDRÉS CORCHERO. VEN, CIA. LA MACANA. DANSA

Andrés Corchero comparteix amb el públic 25 anys de camí en el món de la dansa. El grup gallec La Macana amb la proposta coreogràfica titulada Ven, que ha obtingut els premis del públic i de la crítica en el XXII Certamen Coreogràfic de Madrid (2008)

Dia: 12/07/2010 | Hora:20:00h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 8

Camino-Michi forma part d'un procés de recerca en què el coreògraf i ballarí revisa la feina que desenvolupa des de fa vint-i-cinc anys. Molt ha ballat Corchero des d'aquell 1986, quan va viatjar al Japó per primera vegada i es va interessar pel butoh. Aquell camí (michi, en japonès) té molta vida per davant i en cada jornada d'aquest pelegrinatge coreogràfic Corchero ret homenatge al passat i als seus mestres Min Tanaka i Kazuo Ohno.

Ven, la peça que presenta el grup gallec La Macana, ha obtingut els premis del públic i de la crítica en el XXII Certamen Coreogràfic de Madrid (2008) per la seva "impressionant factura tècnica" i "gran sentit de l'estètica". El cubà Alexis Fernández i la gallega Caterina Varela s'entortolliguen, es deslliguen i s'apropien de l'espai en un duet commovedor.

Ballarí, coreògraf i il·luminador, Andrés Corchero resideix i treballa a Barcelona des del 1983. Després d'estudiar teatre, mim i circ, el 1985 coneix la dansa japonesa butoh i el 1986 viatja a Tòquio per estudiar amb Min Tanaka i Kazuoh Ohno, reconeguts mestres i ballarins d'aquesta disciplina. Com a ballarí de la companyia de dansa Mai-Juku recorre tot el món. El 1993 forma la companyia Raravis amb la ballarina i coreògrafa Rosa Muñoz, amb la qual ha realitzat nombrosos espectacles. Tota la seva trajectòria professional, en general, i l'obra El bufó sota la tempesta, en particular, el van fer mereixedor del premi Nacional de Dansa 2003, atorgat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La Macana va néixer el 2009 gràcies a la unió dels creadors i intèrprets Caterina Varela (la Corunya, 1983) i Alexis Fernández (Santiago de Cuba, 1975), que, després de treballar en diferents companyies, decideixen assumir de forma independent la seva tasca creativa. Ven s'ha pogut veure en diferents ciutats de l'Estat espanyol i també a Cuba, Alemanya, Suècia, el Brasil, França, Portugal, Itàlia, Suècia, Luxemburg, Xipre, el Regne Unit, Suïssa i la República Txeca.

FITXA ARTÍSTICA

La Macana són: Caterina Varela i Alexis Fernández

Raravis:

Direcció artística i intèrpret: Andrés Corchero
Col·laboradors: Rosa Muñoz, Diego Anido, Jordi Mas, Xavi Ripoll, Joan Saura, Feliu Formosa, Agustí Fernández, Liba Villavecchia i Horacio Curti
Vestuari: Caterina Pérez
Imatges: Chus Gómez
Vídeo: Chus Gómez x alavistaVídeo
Producció executiva: Mónica Pérez

Hi col·labora:
L'Antic Teatre
Dies de Dansa


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Camino Michi
VEN

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR