CA EN FR ES

 

DONA EMBARASSADA AMB FULL EN BLANC. DANSA

Direcció, creació i interpretació, Constanza Brncic.

Dia: 27/05/2010 | Hora:21:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Dona embarassada amb full en blanc mostra el cos d'una dona embarassada sostenint una fulla de paper en blanc. El cos es mou, de vegades com si fos la fulla, de vegades sentint el pes del cos que l'empeny cap a terra. El treball reflexiona sobre el procés de creació, el moment en què a la fulla no hi ha res, el transcurs del creixement d'una creació, el seu desenvolupament, els canvis que aquest creixement produeix al propi cos, el viatge a través de la gestació. Just abans d'escriure, just abans de néixer, just abans de donar a llum.

Fitxa tècnica
Direcció, creació i interpretació, Constanza Brncic; textos i veu en off, Constanza Brncic; música, Nuno Rebelo; Il.luminació, Llorenç Parra; Ajudant de direcció, Beatriz González Magadán; Vídeo en escena, Nuno Rebelo; Vídeo de la peça, Adolf Alcañiz; assessorament dramatúrgic, Victòria Szpunberg; Fotografia; Beatriz González Magadán; disseny gràfic, Sara Ojanguren; presentació i coordinació general, Eteri, Montserrat Prat i Txell Felip; producció, La Sospechosa; gestió i administració, Andrea Palaudarias Ribera.

Aquesta obra compta amb el suport del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CONCA), l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR