CA EN FR ES

 

DIVINAS PRESENTA CHOCOLAT. MÚSICA

Un espectacle dolç que parla d'una època amarga. Amb un trio vocal femení, hereu de les cèlebres Andrew Sisters, que fa un homenatge a la música swing.

Dia: 29/06/2010 | Hora:22:00h | Preu: 15 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a les 10

Està demostrat que la xocolata és una poderosa font d'endorfines que té efectes antidepressius i afrodisíacs. El trio vocal femení Divinas hi afegeix una nova virtut: amb la dolçor de la xocolata és més fàcil encarar l'amargor de la crisi. I convertint el cacau en ritme i seducció, la Sofia, la Nicole i la Lulu presenten un espectacle, titulat Chocolat, que recrea el Nova York dels anys trenta i recupera aquell so vocal femení, amb sabor d'Andrew Sisters, que va esdevenir la banda sonora dels anys de la Gran Depressió. És el segon espectacle de Divinas o, com ho prefereixen elles, un 'concert teatralitzat' on cada bombó musical ens fa paladejar la fulgurant escalada a l'star system d'un trio ple de swing.

Chocolat és la preqüela de Sing! Sing! Sing!, el primer espectacle de Divinas, i convida a descobrir els orígens de les humils Sofia, Nicole i Lulu, que, gràcies a la publicitat de la marca Chocolat Divine, es converteixen en estrelles. L'espectacle fa una suma arriscada que ha rebut l'aplaudiment del públic: no només recupera estàndards clàssics (Cole Porter, Duke Ellington...), sinó que afegeix temes originals creats per Mario Cobo i Ben Rowdon. La banda de músics que acompanya les tres cantants es converteix en el quart personatge d'un muntatge glamurós, divertit i romàntic, no exempt d'ironia. Divinas ha trobat en l'actualització del retro una fórmula escènica infalible.

Captant el ressorgiment del gust per la música i l'estètica d'èpoques passades, Divinas s'ha especialitzat en el format de concerts teatrals amb dramatúrgia i direcció escènica, basats en música de la primera meitat del segle XX. Les tres impulsores de la companyia -Carla i Marta Móra i Irene Ruiz- toquen diferents tecles artístiques: música, cant, dansa i claqué i des de l'any 2007 han tret la pols als guants llargs à la Gilda i han ressuscitat aquells màgics trios vocals femenins de l'època daurada del swing. Aposten per una acurada posada en escena, caracterització i ambientació, dotant els seus muntatges d'una irresistible aurèola camp.


FITXA ARTÍSTICA
Sofia · soprano Carla Móra
Nicole · mezzosoprano Irene Ruiz
Lulu · contralto Marta Móra

El quartet
Patrick · clarinetista Gabriel Amargant
Jimmy · pianista Bernat Font
Joe · contrabaixista Ivan Kovacevic
William George · baterista Martí Elías


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Chocolat1
Chocolat2
Chocolat3

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR