CA EN FR ES

 

REFUGIATS. TEATRE

Autor: Sergi Pompermayer Direcció: Marçal Bayona

Dia: 29/05/2010 | Hora:21:30h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

"Benvinguts a Refugiats, el nou reality de la nostra cadena. En aquest programa els nostres concursants són refugiats de guerra que han de competir per aconseguir un premi: un fantàstic permís de residència... Què han de fer? Doncs explicar la història més commovedora, més trista, més humana... I vostès, des de casa, només hauran de votar. No es retirin. Tornem després de la publicitat".
La companyia local Kakaiba presenta Refugiats, un text en què el dramaturg i guionista televisiu Sergi Pompermayer retrata el periodisme que fa mercadeig amb les persones, planta cara als estaments polític i militar i mossega contra els demagogs, la publicitat, el bel·licisme i el públic anestesiat.

L'obra que presenta l'Associació Artística Kakaiba no pretén presentar un llenguatge estètic i visual "que quedi bé". "Si apartem els ulls dels personatges", expliquen, "ens permetem el luxe d'imaginar carrers plens de fang, cases enderrocades, despatxos blancs i tancs de combat a cada cantonada. No obstant això, no volem parlar d'aquesta gran guerra que se'ns escapa de les mans, sinó del voltant de cadascun d'aquests personatges que, si observem i analitzem a fons, no ens permeten escapar d'uns límits de putrefacció, decadència, desesperació i angoixa, que ens porten a la creació des de l'actor". Kakaiba es va crear a principis del 2009 amb l'objectiu de reunir gent amb ganes de fer teatre. Ja té un espectacle muntat, Dakota, de Jordi Galceran, i està treballant en el text de Dario Fo Mort accidental d'un anarquista. Refugiats és el segon text teatral de Sergi Pompermayer, molt conegut com a guionista de sèries com Plats bruts, Jet Lag i Lo Cartanyà.

Fitxa tècnica

Repartiment: Ariadna Pastor, Lluís Bosch, Jordi Martínez, Jordi Silvestre, Anna De Manuel, Oriol Marquínez, Arnau Gil, Ricard Salvà-Pablo Riccio, Carles Campoy, Lluís Moral i Pol Campoy.
Violinista: Alba Serracant
So, llums i vídeo: Vicenç Peig - Pere Campoy
Disseny gràfic: Esteve Querol - Jordi Masllovet
Música: Pau Sanchis
Veu en off: Oreig Canela
Escenografia: Aina Garriga
Caracterització: Esteve Ferrándiz - Marga Santín
Direcció: Marçal Bayona
Producció: Kakaiba


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR