CA EN FR ES

 

AMAPOLAS. TRÁGICOS ANHELOS. DANSA

Cia. Esther Aumatell. Companyia resident a l'Estruch.

Dia: 05/06/2010 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, 2/4 de 10.

De Catalunya a Nantes i viceversa

Dues peces com a carta de presentació: Amapolas i Trágicos anhe
los. La coreògrafa i ballarina olotina, actualment resident a Nantes (França), es dóna a conèixer dins el circuit català de dansa amb dues peces de sabor mediterrani, amarades d'una poètica no exempta de sentit de l'humor. Aumatell, que compta amb una sòlida carrera internacional, ha triat L'Estruch com a espai líder en la difusió de la dansa per mostrar els seus últims treballs.
Solos, duets i trios s'alternen a Amapolas, un sonet de primavera que fusiona l'alegria, la insolència i la solitud. És "un somriure de flors surrealistes en els camps perduts en algun lloc del sud". El desig de volar i la cerca perpètua de l'acceptació per part dels altres són, per a Aumatell, uns Trágicos anhelos. Però ella hi posa un toc d'humor i les grans preguntes (com viure la pròpia singularitat? Com ser acceptat pel que un és? Com seguir els impulsos que, de vegades, ens sobrepassen?) troben algunes enginyoses respostes entre jocs de llum i ombra.

Formada a l'Institut del Teatre de Barcelona, l'any 1988 va anar a estudiar a la Folkwang-Hochschule d'Essen (Alemanya). El 1994 es va integrar al Centre Choréographique National de Nantes (França), sota la direcció de Claude Brumachon i Benjamin Lamarche, i allí va crear nombroses coreografies. La companyia pròpia arribaria el 1999, en col·laboració amb Ernest Mandap. L'espai de llibertat que li proporciona el fet de tenir companyia li ha permès reafirmar el seu llenguatge gestual i donar ales al seu particular univers. Aumatell està plenament dedicada a la seva companyia i dóna molta importància a l'experimentació. Paral·lelament, i juntament amb Ernest Mandap, porta a terme accions pedagògiques i de sensibilització adreçades al públic infantil, juvenil i adult.

Amapolas

Intèrprets: Ernest Sarino Mandap, Esther Aumatell Ester, Filipe Lourenço
Creació musical: Antonio Meliveo i Carlos Robles Arenas
Vídeo: Aude Léa Rapin
Disseny de llums: Willy Cessa
Coreografia i vestuari: Esther Aumatell Ester

Trágicos anhelos

Intèrprets: Esther Aumatell Ester, Ernest Sarino Mandap
Escenografia: Willy Cessa
Creació musical: Carlos Robles Arenas
Disseny de llums: Willy Cessa
Coreografia i vestuari: Esther Aumatell Ester
_____________________________________

Amb la col·laboració de:

Ministeri de la Cultura francès - DRAC Pays de la Loire.
Ajuntament de Nantes.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
http://www.elcorteingles.es/entradas/programas/buscar.asp?txtTipoBusqueda=temaCiudad&lstCiudad=08.187&lstTema=&txtEspectaculo

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR