CA EN FR ES

 

WORKSHOP SOUNDKINESIS. TALLER

Riccardo Massari. Es seleccionaran un màxim de deu persones per tal que puguin tenir accés a la realització del workshop a càrrec de Riccardo Massari.

A partir de: 01/10/2009   Fins: 01/12/2009 | Hora:00:00h | Preu: 60 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


Tenen dret a accedir al taller, i per tant a participar en aquesta selecció, tots els creadors interessats.

Les persones que estiguin interessades en aquesta selecció, han de fer arribar via correu electrònic, a , o bé via correu postal a l'Estruch, carrer de Sant Isidre, 140, 08208 de Sabadell, la documentació que a continuació s'indica abans del 25 de setembre.

- Currículum
- Fotocòpia del DNI
- Material visual i escrit de projectes realitzats o en procés
- Breu exposició dels interessos i objectius en participar en aquest taller (intencions, preferències, expectatives...)

Tota la documentació esmentada anteriorment s'ha de presentar en un sobre tancat i indicant en el sobre el nom i cognoms i telèfon del participant.

Les 10 persones seleccionades hauran d'abonar un preu únic de 60,00 €, per tal de poder realitzar el taller. L'esmentada quantitat s'ha d'abonar en el moment de formalitzar la matriculació del taller.

El taller s'iniciarà l'1 d'octubre i finalitzarà l'1 de desembre.

La selecció de les persones que tindran dret a poder inscriure's al taller objecte d'aquesta convocatòria serà realitzada per una comissió avaluadora formada per la direcció de l'Estruch i Riccardo Massari. El resultat de la sel·lecció es donarà a conèixer durant la darrera setmana de setembre.

El taller no té un horari predeterminat. Aquest es fixarà d'accord la disponibilitat del responsable i de les persones matriculades.

El fet de participar en aquesta convocatòria implica l'acceptació plena de les presents bases.

Hi col·labora:
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5