CA EN FR ES

 

PEL DAVANT I PEL DARRERA. TEATRE

De Michael Frayne

Dia: 30/11/2008 | Hora:19:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Teatre Principal, c. de Sant Pau, 6
Dimecres i dijous, de 18 a 20
h
Divendres i dissabtes, d'11 a 13 i de 18 a 20 h
Excepte festius
__________________________________

VENDA PER AL MATEIX DIA DELS ESPECTACLES

L'Estruch: A partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

_________________________________

PEL DAVANT I PEL DARRERA
de Michael Frayn
Què és el teatre? És només el que passa a l'escenari? I entre bastidors, què hi deu passar? Seria possible que s'hi pugui veure més teatre que no pas a l'escenari? Tot això i més és el que proposa el dramaturg britànic Michael Frayn amb la trepidant comèdia Pel davant i pel darrera (Noises off), que d'ençà de la seva estrena el 1982 ha estat representada arreu del món, aconseguint arrencar marees de riallades. La coproducció de l'Esbart Teatral de Castellar del Vallès i de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca posa en escena l'esbojarrada idea de Frayn: mostrar primer els assajos del vodevil Ensenya'm la sardina i després, donant la 'volta' a l'escenari, mostrar els embolics i dificultats dels actors i actriu per tirar endavant la representació.

Pel davant i pel darrera és una de les comèdies que ha fet història en el teatre català. N'hi va haver una primera versió el 1985, amb un repartiment encapçalat per Juanjo Puigcorbé, Mario Gas i Montse Guallar. El 1996, Dagoll Dagom va produir un nou muntatge de l'obra, amb Mercè Comas i Abel Folk, entre d'altres. Van ser precisament aquests dos actors els que, l'any 2002, en van endegar una nova versió. Michael Frayn (1933) no només ha conreat la comèdia, els seus drames Copenhagen i Democracy han assolit un gran èxit a les cartelleres. És també un reconegut novel·lista, amb títols com Towards the End of the Morning, Headlong i Spies, que han assolit l'èxit comercial i de la crítica.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR