CA EN FR ES

 

CURS INTENSIU DE CIRC A L'ESTRUCH

Amb professors procedents de l'Escola de Circ Rogelio Rivel. Preinscripció: a partir del 23 de maig i fins que les places estiguin cobertes.

A partir de: 30/06/2008   Fins: 24/07/2008 | Hora:00:00h | Preu: 85 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


La inscripció estarà oberta fins que quedin cobertes les places.

El professorat pertany a l'Escol
a de Circ Rogelio Rivel de Barcelona. Les tècniques que es practiquen són equilibri sobre objectes, acrobàcia, pallasso, malabars i trapezi fix. Hi ha un taller infantil i un altre de juvenil.

- Infants de 6 a 13 anys
15 places
de dilluns a divendres al matí, de 10 a 12 del migdia

- Joves de més de 13 anys
15 places
dilluns, dimecres i divendres al matí, de 10 a 1 del migdia

Més informació:
Telf. 93 745 31 50

CURS INTENSIU DE CIRC A L'ESTRUCH

Al circ tot ha de sortir rodó, com el seu nom indica, i per això els artistes s'esforcen en combinar destresa, humor, màgia i espectacularitat per crear una atmosfera única que atregui a petits i grans. Un artista de circ no es fa en un dia, darrere de la seva feina hi ha anys d'esforç i de tossuderia. Els infants i joves que desitgin fer un primer tast d'aquest món tan especial ho poden fer gràcies al Curs Intensiu de Circ que es realitzarà a L'Estruch. Organitzat per grups d'edat (taller infantil, de 6 a 12 anys; taller juvenil, de 13 en endavant), compta amb professors procedents de l'Escola de Circ Rogelio Rivel. El curs és intensiu i tindrà lloc entre els mesos de juny i juliol, un cop acabi el curs escolar; la preinscripció es farà durant el mes de juny.

La dues primeres edicions dels Tallers de Circ van aconseguir engrescar a un gran nombre d'infants i joves. Tot un canvi de perspectiva: de ser mers espectadors van passar a provar sort amb la bola d'equilibris, l'acrobàcia, els malabars, el trapezi fix i n'hi va haver que, fins i tot, es van animar col·locar-se el nas i les sabates de pallasso. La solvència de l'Escola de Circ Rogelio Rivel ha estat un dels factors de l'èxit dels tallers. El centre va néixer el 1999 i actualment duu a terme una intensa activitat a l'Ateneu Popular 9 Barris. Ret homenatge a la figura de Rogelio Rivel, gran mestre de pallassos i acròbates que va deixar molts deixebles, esdevenint l'autèntic pont entre el circ tradicional i el de finals del segle XX a Catalunya.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5