CA EN FR ES

 

EBENT 07 ENCONTRE INTERNACIONAL DE FETS PERFORMÀTICS. MÚSICA

A càrrec de Laia Bedós i Marillo Molina, Rosa Suñer i Iyan Duyvendak.

Dia: 09/11/2007 | Hora:19:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a 2/4 de 8.

Amb la col·laboració de:
Habitectura
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya

L'encontr
e internacional de fets performàtics EBENT s'ha anat celebrant des de l'any 2001 en diferents espais, tant de Barcelona com de Madrid. L'ampliació, a partir de 2006, del concepte de performance més enllà de la concepció 'tradicional' d'art d'acció ha permès que EBENT aprofundeixi en els anomenats 'fets performàtics': una pràctica artística interdisciplinària realitzada per l'artista en directe i en temps real, que s'obre a múltiples llenguatges, usant recursos tecnològics, conceptuals, escènics... L'amplitud de mires, la voluntat de crear un discurs ciu i les ganes d'arriscar-se d'EBENT ha fet qu, edició rere edició, el prestigi de l'encontre no hagi fet sino créixer.

Ara, EBENT 07 es desenvolupa a Sabadell i el públic que encara es pregunta què és la performance pot trobar múltiples respostes i gaudir de la fusió d'arts que se li brinda en directe.
En l'edició d'enguany són tres els performers que realitzen la seva obra-peça a l'Estruch:

Lluís Sabadell presenta un treball d'acció en què conjuga escultura, dibuix, vídeo, instal·lacions, mentre que la ballarina Mariló Molina -en col·laboració amb l'artista plàstica i ballarina Laia Bedós- treballa l'espai, cercant la vida secreta dins de cada dona, la 'dona salvaltge'. Exploradora del moviment, Rosa Suñer dialoga amb els seu cos, mostrant un ball sorgit de la recerca diària, de la introspecció.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR