CA EN FR ES

 

27è STAGE INTERNACIONAL DE DANSA

El dissabte dia 7 d'abril, a les 9 del vespre, tindrà lloc la presentació oberta al públic del taller de Ramon Oller. La presentació tindrà lloc a la sala 1 de l'Estruch, i es farà en públic el taller treballat pels alumnes durant l'stage.

A partir de: 04/04/2007   Fins: 08/04/2007 | Hora:00:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


Per a més informació i inscripcions:

Fins al 31 de març a l'Estudi Anna Maleras, tel. 93 209 09 1
2
i a partir de l'1 d'abril a l'Estruch, tel. 93 717 25 71 al matí de 10 a 13 i a la tarda de 17 a 20.


Sabadell acull un dels esdeveniments internacionals de dansa amb més prestigi que any rere any organtiza l'estudi d'Anna Maleras.

L'activitat es marca com a objectiu intencivar el treball conjunt entre alumnes i professors de diferents nacionalitats al voltant de les últimes tendències d'aquest art.

Alguns dels professors que aportaran les seves visions i doctrines a l'stage són:

- Emilio Gutiérrez
- Jennifer Muller
- James Pierce
- Ramon Oller
- Victor Rodrigo
- Manel Salas

Emilio Gutiérrez ha ballat en companyies com ara Mudances, Metros, Nat Nus, etc. Ha estat premi Ricard Moragas de Coreografia, premiat en el Certamen Coreográfico de Madrid i el 1998 va crear la seva pròpia companyia Projecte Gallina.

Per la seva banda, Jennifer Muller va fundar l'any 1974 la seva companyia The Works, amb la qual ha creat més de 70 obres.

Altre dels professors és James Pierce, graduat amb honors i professor a Alvin Ailey School. Ha treballat a diverses companyies americanes i actualment treballa amb el Ballet Hispánico.

L'stage que se celebrarà a l'Estruch també comptarà amb Ramon Oller, que ha rebut el Premi Nacional de Dansa de Catalunya i el Premio Nacional de Danza- Ministerio de Cultura, entre d'altres guardons.

A més, serà present a l'stage Víctor Rodrigo, ballarí, coreògraf i director de la companyia Vincles.

Finalment, completarà la plantilla docent d'aquest esdeveniment Manel Salas, ballarí i professor al conservatori RDA Rotterdam.

El proper dissabte 7 d'abril, a les 9 del vespre, tindrà lloc la presentació oberta al públic del taller de Ramón Oller. La presentació tindrà lloc a la Sala 1 de l'Estruch, i es farà en públic el taller treballat pels alumnes durant l'stage.

En els darrers anys, han impartit cursos professors de primera línia com ara Cesc Gelabert, Lydia Azzopardi, Àngels Margarit, Nazareth Panadero, etc. Des de l'any 1976, Anna Maleras ve organitzant aquest certamen a ciutats com ara Palma de Mallorca, Begur, Sitges, Vilanova i la Geltrú o Sabadell per tal de debatre i avançar en la dansa contemporània però també en d'altres modalitats com ara el jazz o el hip-hop.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5