CA EN FR ES

 

SHOCK BODY. DANSA

D'Anna MacRae + BIPOLAR (Abraham Hurtado & Kotomi Nishiwaki) La presentació d'aquest espectacle ha estat possible gràcies a l'Or Cultural d'Àustria

Dia: 10/02/2007 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a 2/4 de 10

BIPOLAR

"Hom perd el control i deixa de governar el seu cos". Paraules de la coreògrafa i ballari
na neozelandesa Anna MacRae per definir el seu primer solo, que duu l'eufònic títol de Shock Body. És la segona oportunitat dels sabadellencs i sabadellenques de gaudir d'aquesta energètica i enigmàtica coreografia i d'assaborir Bipolar, el treball del coreògraf murcià Abraham Hurtado i de la japonesa Kotomi Nishiwaki. Bipolar és la paraula que serveix per definir la síndrome que implica canvis extrems d'humor, pensament i conducta i que provoca que les persones que la pateixen es balancegin en pols oposats: el maníac i el depressiu. Hurtado i Nishiwaki prenen com a punt de partida el videojocs, l'evasió davant del ritme frenètic de les societats contemporànies i, a través de paisatges metafòrics i crus, els dos creadors esbossen un univers fantàstic, on la identitat humana funciona com un element múltiple, flexible, canviant, voluble.


La neozelandesa Anna MacRae és una de les més interessants coreògrafes emergents del panorama internacional de la dansa contemporània. Després d'estudiar dansa i coreografia a Auckland (Nova Zelanda) i de treballar amb reconegudes companyies d'aquell país, l'any 2001 va rebre la beca DanceWeb de l'Impulstanz Festival de Viena (Àustria) i es va traslladar a Europa, on va treballar fins al 2004 amb la companyia austríaca de dansa contemporània de Willi Dorner. El 2005 va ser convidada a treballar per a la companyia belga Damaged Goods de la coreògrafa nord-americana Meg Stuart, en la creació i interpretació de Replacement, espectacle estrenat el 2006 a Berlín. Actualment, Anna MacRae compagina la col·laboració amb Meg Stuart/Damaged Goods amb l'inici d'una carrera en solitari.

Shock Body és la primera coreografia que signa Anna MacRae i que la deixa sola davant del perill. Estrenada al Festival Imagetanz de Viena, Shock Body s'ha pogut veure en prestigiosos festivals de dansa contemporània europeus i ara s'estrena a Catalunya. MacRae ens proposa un aparent contrasentit: aturar-nos a valorar el que significa viure en la velocitat. "Ens posem malalts, ens maregem, ens enfadem, ens alegrem i tot això a una gran velocitat", diu MacRae. De cop, quan l'experiència d'un accident ens obliga a aturar-nos, "deixem de tenir el sòl sota els peus i perdem el control". Shock Body tracta de com reaccionem quan patim un accident. Un llenguatge que el cos expressa quan es deslliga de l'emoció i de l'intel·lecte.

Coreografia i Interpretació: Anna MacRae
Música:Ignaz Shick
Vídeo: Kenji Ouellet
Il·luminació: Meter Thalhammer i Martin Beeretz

"Shock Body" és un espectacle del Festival Complicitats 2007 de La MeKanica.
Una iniciativa de La Mekanica, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea.


Venda d'entrades:

Taquilla del Teatre Municipal La Faràndula
c. d'Alfons XIII, 33
De dimecres a divendres de 18 a 20 h,
dissabtes d'11 a 13 h i de 18 a 20 h.

A partir del dia 11 de gener de 2007:

Taquilla del Teatre Principal
c. Sant Pau, 6
De l'11 al 21 de gener de 2007: d'11 a 2 i de 5 a 9 tarda
Del dia 22 de gener fins el 4 de març de 2007: de dimarts a dissabtes de 6 a 8 tarda.
Divendres i dissabte també d'11 a 1 matí

Les entrades sobreres es posaran a la venda, una hora abans de començar, a l'espai on es dugui a terme l'espectacle.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR