CA EN FR ES

 

PROJECTE JOVES CREADORS: VERDE SOBRIO Y MARRÓN MATE. ATLAS 2007. DANSA

A càrrec de: Elisenda Renom. Producció: Cia Raravis. Verde sobrio y marrón mate és una iniciativa d'Elisenda Renom dins del programa de suport a joves creadors que la cia. de dansa Raravis/Andrés Corchero-Rosa Muñoz desenvolupa l'Estruch.

Dia: 27/04/2007 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a 2/4 de 10

VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Taquilla del Teatre Principal
c. Sant Pau, 6
De dimarts a dissa
btes, de 6 a 8 de la tarda.
Els dies que hi ha funció, al matí d'11 a 1 del migdia, a la tarda de 6 a 8 i 1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.

Centres comercials de El Corte Inglés
Tel. 902 400 222
www.elcorteingles.es


VENDA PER AL MATEIX DIA A L'ESPAI ON ES DUGUI A TERME L'ESPECTACLE

1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.




"Hablan poco los árboles, se sabe. / Pasan la vida entera meditando / y moviendo sus ramas. / Basta mirarlos en otoño / cuando se juntan en los parques: / sólo conversan los más viejos, / los que reparten las nubes y los pájaros, / pero su voz se pierde entre las hojas / y muy poco nos llega, casi nada.". Són els primers versos de La voz de los árboles del poeta veneçolà Eugenio Montejo que han servit com a punt de partida per al projecte de recerca i creació que ha dut a terme l'actriu i ballarina Elisenda Renom (Sabadell, 1981) dins del programa de Suport a Joves Creadors que la companyia de dansa Raravis/Andrés Corchero-Rosa Muñoz desenvolupa a Ca l'Estruch des de l'any 2005. El títol del muntatge és Verde sobrio y marrón mate i explora la idea de la "màscara" i tot allò que és anterior a ella, a la nostra història i a la memòria.

Llicenciada en art dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona i amb formació en els àmbits de la música i la dansa, el currículum artístic d'Elisenda Renom reflecteix fidelment les seves múltiples inquietuds. La darrera temporada l'hem pogut veure com a actriu cantant en l'espectacle La fira de l'amor al Versus Teatre (en commemoració del 50è aniversari de la mort de Bertolt Brecht) i exercint com a directora a La mort dins d'una baralla de naips amb el grup Cinc més U a Ca l'Estruch. El muntatge coreogràfic De los márgenes d'Andrés Corchero-Rosa Muñoz va comptar amb ella com a ballarina, igual com els Diàlegs de música i dansa contemporània que van tenir lloc a Sabadell el 2005. A destacar també la seva activitat com a narradora de contes i en l'àmbit de la docència teatral.

Creació i interpretació: Elisenda Renom
Acompanyament creatiu: Andrés Corchero
So: Beatriz González
Gravat: Enric Punsola

Verde sobrio y marrón mate és una iniciativa d'Elisenda Renom dins del programa de suport a joves creadors que la cia. de dansa Raravis/Andrés Corchero-Rosa Muñoz desenvolupa l'Estruch de Sabadell


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR