CA EN FR ES

 

L'AGRESSOR. TEATRE

De Thomas Jonick

Dia: 04/05/2007 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a 2/4 de 10

VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Taquilla del Teatre Principal
c. Sant Pau, 6
De dimarts a dissa
btes, de 6 a 8 de la tarda.
Els dies que hi ha funció, al matí d'11 a 1 del migdia, a la tarda de 6 a 8 i 1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.

Centre comercials El Corte Inglés
Tel. 902 400 222
www.elcorteingles.es


VENDA PER AL MATEIX DIA A L'ESPAI ON ES DUGUI A TERME L'ESPECTACLE

1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.




Són molt joves. Es diuen Petra i Paul. Ambdós han escollit el mateix lloc i hora per suïcidar-se. Són dos desconeguts, però ben aviat deixaran de ser-ho. Perquè quan comencin a explicar-se i a alliberar-se de les pors, quan s'arrenquin la mordassa i aboquin un raig de llum sobre la pròpia història... sortirà tot. I aleshores entendrem com han patit Petra i Paul després de ser víctimes dels abusos sexuals continuats per part del seu pare (ella) i de la seva mare (ell). Els dos menors, a partir del seu diàleg, seran capaços de trencar el tabú que els ha ofegat durant tota la infantesa. Sense artificis i dient les coses pel seu nom, L'agressor, obra del dramaturg alemany Thomas Jonigk (1966), mostra la naturalesa inconfessable de la pederàstia i l'horrorosa espontaneïtat i indiferència amb què és viscuda per part dels qui la infligeixen.

L'estrena de L'agressor ha significat el primer projecte teatral de la Factoria Escènica Internacional (FEI), un col·lectiu d'artistes independents que es vol dedicar a les arts escèniques fora dels circuits convencionals. Al capdavant del muntatge hi ha Carme Portaceli, directora amb moltes hores de vol escènic entre textos dramàtics difícils, defensant-los amb rigor i sentit del risc. A Portaceli l'ha atret la duresa de la història, matisada per l'humor i un cert distanciament brechtià, dos ingredients necessaris que ajudin a veure i escoltar situacions impossibles d'edulcorar. A més d'un repartiment que va a totes, cal destacar la música en directe amb els saxos de Dani Nel·lo i Jordi Prats i el moviment escènic de la coreògrafa Marta Carrasco.


Traducció: Eduard Bartoll
Adaptació i direcció: Carme Portaceli
Intèrprets :Lluïsa Castell, Manel Dueso, Gabriela Flores, Llorenç González, Carlota Olcina
Saxos: Dani Nel·lo, Jordi Prats
Música: Dani Nel·lo / Jordi Soto
Vestuari: Mariel Soria
Espai escènic i il·luminació: Paco Azorín
Direcció Musical: Dani Nel·lo
Moviment : Marta Carrasco
Durada: 1 hora i 10 minuts


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR