CA EN FR ES

 

ELS BOSCOS DE DAVID MAMET. TEATRE

Direcció: Julio Manrique amb Cristina Genebat i Marc Rodríguez.

Dia: 21/04/2007 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a 2/4 de 10

VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Taquilla del Teatre Principal
c. Sant Pau, 6
De dimarts a dissa
btes, de 6 a 8 de la tarda.
Els dies que hi ha funció, al matí d'11 a 1 del migdia, a la tarda de 6 a 8 i 1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.

Centres comercials de El Corte Inglés
Tel. 902 400 222
www.elcorteingles.es


VENDA PER AL MATEIX DIA A L'ESPAI ON ES DUGUI A TERME L'ESPECTACLE

1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.




David Mamet (Chicago, 1947) apareix a l'escena teatral en la segona meitat de la dècada dels setanta amb obres com Duck variations, Sexual perversity in Chicago i l'aclamada American Buffalo. La seva visió crítica de la societat -evidenciant el capitalisme salvatge, la pèrdua dels mites, la pobresa espiritual- ha fet que se'l considerés "el successor natural dels grans realistes nord-americans com ara Arthur Miller, Clifford Odets i Eugene O'Neill, alhora que es fa ressò dels interessos contemporanis de l'avantguarda teatral europea (Beckett, Pinter)", tal com assenyala Sharon G. Feldman, estudiosa de l'obra de Mamet. Tradició i innovació se sintetitzen en l'obra d'un autor que crea a cavall dels corrents teatrals nord-americans i europeus.

Els boscos (The woods) pertany a l'etapa primerenca de Mamet i presenta un drama poètic sobre l'heterosexualitat que explora la dificultat de la relació dona-home. Nick i Ruth deixen la ciutat per passar un cap de setmana a la casa de vacances d'ell, enmig d'un bosc al costat d'un llac. En Nick i la Ruth, en la serenitat del crepuscle, viuen l'inici d'un idil·li. Però la quietud inicial deixa lloc ben aviat a l'emergència d'antagonismes, de tensions, de pors. L'actor Julio Manrique encara el seu segon treball de direcció i ho fa amb aquesta obra que no s'havia representat mai fins ara en català. Fascinat per la precisió del text, per la foscor i la profunditat, Manrique adverteix: "La trama de l'obra és mínima. La veritable peripècia té lloc a l'interior dels personatges".

Intèrprets : Cristina Genebat, Marc Rodríguez
Espai sonor: Daniel Aznar
Escenografia: Lluc Castells
Il·luminació: Jaume Ventura
Vestuari: Mireia Aixalà
Direcció: Julio Manrique

Una producció de Julio Manrique, La Troca Promocions Artístiques i Sala Beckett


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR