CA EN FR ES

 

BORGES+GOYA. TEATRE

Teatro Rodrigo García y La Carnicera

Dia: 23/03/2007 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la nit, a 2/4 de 10

VENDA ANTICIPADA DE LOCALITATS

Taquilla del Teatre Principal
c. Sant Pau, 6
De dimarts a dissa
btes, de 6 a 8 de la tarda.
Els dies que hi ha funció, al matí d'11 a 1 del migdia, a la tarda de 6 a 8 i 1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.

Centre comercials El Corte Inglés
Tel. 902 400 222
www.elcorteingles.es


VENDA PER AL MATEIX DIA A L'ESPAI ON ES DUGUI A TERME L'ESPECTACLE

1 hora abans de l'inici de l'actuació i fins a mitja hora després d'haver-se iniciat.




"Rodrigo García Essential". "Rodrigo García Unplugged". La crítica ha utilitzat expressions com aquestes per definir Borges + Goya, el darrer espectacle del dramaturg i director argentí, establert a Madrid des de 1986. Si ens havia acostumat a muntatges caòtics, a un volgut desordre escènic i a l'ús d'imatges impactants, ara es replega sobre dos monòlegs i ens atrau cap a un espai més sobri i íntim. Malgrat tot, cal no deixar-se enganyar: ens duu a navegar per aigües tranquil·les, però ens hi espera amb dos monòlegs, titulats Borges i Prefiero que me quite el sueño Goya a que lo haga cualquier hijo de puta. Podria sonar estrany, però, com assenyala el mateix García, "yo tampoco entiendo qué hacen estas dos cosas juntas, Borges y Goya".

Si calen explicacions per a aquest insòlit duet, García les dóna. Cap problema. "Borges surgió porque me pedían hablar bien del escritor famoso para un acto oficial en Madrid, en el centenario de su nacimiento. Hice lo que pude: expresar mi admiración por su estilo y mi rabia antes sus graves descuidos cívicos". Desacomplexat, García carrega contra la mansuetud demostrada per Borges davant la dictadura de Videla. I Goya? Doncs és un cant a l'home intel·ligent i culte que sobreviu amb una feina vulgar, amarat de l'atmosfera del quadre de Goya Duelo a garrotazos. Els monòlegs posen l'accent àcid, descarnat (potser una mica bèstia), sobre la insolidaritat i la societat de consum. Fundador de La Carnicería Teatro el 1989, les posades en escena de García han buscat sempre l'experimentació, un llenguatge personal allunyat del teatre convencional.

Intèrprets: Juan Loriente (Borges), Gonzalo Cunill (Goya)

Il·luminació: Carlos Marqueríe
Espai, textos i direcció: Rodrigo García
Disseny i confecció mascota: Taller la nena de la perla y Paca

És una coproducció de la companyia Rodrigo García. La Carnicería Teatro, Teatre Lliure de Barcelona, Casa de América de Madrid. INAEM, Ministerio de Cultura


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR