CA EN FR ES

 

EL VIEJO Y EL MAR. TEATRE

Teatro Arbolé Direcció: Mariano Anós Intèrprets: Pedro Rebollo, Javier Aranda

Dia: 08/04/2006 | Hora:21:30h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: Al vespre, a 2/4 de 10

Tendre. Evocador. Bellíssim. Poètic. Emotiu. Aquests i encara molts altres han estat els adjectius amb els quals la crítica teatral ha rebut El viejo y el mar, versió lliure del llibre homònim d'Ernest Hemnigway (1899-1961), un treball de la jove companyia aragonesa Teatro Arbolé. Presentat en el marc del festival La Torna del Grec, aquest subtil i càlid homenatge a una de les obres mestres de la literatura universal va enlluernar els espectadors per l'aparent simplicitat, que amaga al seu interior el mestratge d'un director -Mariano Anós- i de dos actors -Pedro Rebollo i Javier Aranda-, sobre els quals reposa l'emblemàtica història de la lluita de l'home per intentar sobreviure en aquest món.

El viejo y el mar retrata la perseverança de Santiago, un pescador que aconsegueix capturar un enorme peix que es resisteix a morir durant més de dos dies i que l'obliga a enfrontar-se a situacions extremes, tot sol, a alta mar. En el seu muntatge, Teatro Arbolé posa tota la imaginació a la graella per escenificar efectes i crear una atmosfera especialíssima. Així, la immensitat de l'oceà s'evoca amb el clapoteig dins d'un cubell d'aigua, un estol de gavines esdevenen mil paperets que l'aire d'un ventilador fa volar cel enllà, una forta ventada es visualitza en tot de molinets que giren junts, la sang d'un peix es transforma en un tros de drap vermell i l'escuma de les onades es representa amb un gran plàstic que es remou i s'ondula (recordant aquell mar de l'Amarcord de Fellini). La màgia que saben crear els d'Arbolé és tanta que acaben aconseguint, com diuen ells mateixos, "que l'obra transcorri en el cap de l'espectador".


Direcció: Mariano Anós
Intèrprets: Pedro Rebollo, Javier Aranda
Espai escènic: Mariano Anós, Pepe Melero
Música original: José Luis Romeo
Il·luminació: José Ramón Blecua i Javier Anos



VENDA D'ENTRADES

Venda anticipada de localitats per la totalitat d'espectacles i concerts:
- Taquilla del TM La Faràndula:
de dimecres a divendres de 6 a 8 del vespre
dissabtes de 11 a 1 del migdia i de 6 a 8 del vespre
i diumenges de 11a 1 del migdia quan hi ha espectacle
- També una hora abans el mateix dia de l'acte a l'espai on es dugui a terme l'actuació.

Abonament a 5 espectacles: 35 €
Abonament a 3 espectacles: 24 €

Venda d'entrades també a El Corte Inglés, tel. 902 400 222, www.elcorteingles.es i als centres comercials d'El Corte inglés.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
El viejo y el mar. Teatre

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR