CA EN FR ES

 

NO ET MOGUIS. TEATRE

Autor: Bruno Oro Direcció: Bruno Oro i Clara Segura Escenografia i vestuari: Total Memos Il·luminació: Carles Rigual

Dia: 14/05/2006 | Hora:19:00h | Preu: 10 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A la tarda, a les 7

Una història quotidiana: una jove parella d'artistes sense èxit (ell, pintor; ella, actriu) veuen perillar la seva convivència quan els seus interessos i necessitats comencen a divergir. L'Ivan se sent incomprès, s'obsessiona amb la seva obra i va deixant de banda l'atracció que l'unia amb la Carla, que tampoc té èxit amb el que fa. El desencant i la frustració els condueixen al trencament i a la consegüent soledat posterior, per a la qual tampoc no estan preparats. A través de quinze escenes que van saltant en el temps, els dos actors que protagonitzen No et moguis es transformen en un reguitzell de personatges per fer un retrat àcid d'un món esclau del progrés i l'èxit.

Després de l'experiència amb el seu primer muntatge, titulat Nena, maca, per favor, les postres, els artífexs de la companyia Total Memos -Bruno Oro i Clara Segura- segueixen endavant amb la idea renaixentista de l'actor creador. Ell és l'autor d'aquest nou muntatge que tots dos interpreten, dirigeixen i produeixen. La crítica ha destacat la versatilitat i expressivitat d'aquests dos factòtums teatrals i també la força còmica de les escenes que van desfilant, a ritme frenètic, davant dels espectadors. "No et moguis és un treball de dos bons còmics amb dots i intel·ligència per crear els seus gags" (Santiago Fondevila a La Vanguardia).


VENDA D'ENTRADES

Venda anticipada de localitats per la totalitat d'espectacles i concerts:
- Taquilla del TM La Faràndula:
de dimecres a divendres de 6 a 8 del vespre
dissabtes de 11 a 1 del migdia i de 6 a 8 del vespre
i diumenges de 11a 1 del migdia quan hi ha espectacle
- També una hora abans el mateix dia de l'acte a l'espai on es dugui a terme l'actuació.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
No et moguis

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR