CA EN FR ES

 

MÚSICA A L'ESTRUCH: Jabier Muguruza

Dia: 05/12/2003 | Hora:21:30h | Preu: 9 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 2/4 de 10 del vespre

Venda Anticipada de Localitats
Servei de venda telefònica de El Corte Inglés 902 400 222
Venda per
internet: www.elcorteingles.es
A les Taquilles d'El Corte Inglés i de tots els seus centres comercials de Catalunya.

I a la taquilla del Teatre Municipal La Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 de la tarda, dissabtes d'11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda, diumenges quan hi ha espectacle d'11 a 1 del matí. Les entrades sobreres es posaran a la venda una hora abans de l'espectacle a l'espai corresponent.

Jabier Muguruza, veu i acordió
David Gómez, bateria
Txema Garcés, baix
Joseba Loinaz, piano

El darrer disc de Jabier Muguruza, Hain guapa zaude, va rebre el premi al millor àlbum en euskera de l'any 2002, en el marc dels Premis de la Música. Es distingia així la tasca d'aquest trobador basc, al qual públic i crítica consideren una de les veus més interessants de la cançó d'autor de les darreres dècades. Hàbil amb les lletres i eclèctic amb la música, Muguruza s'impregna del so de la seva terra i sap sumar-lo a altres ritmes com els del pop i del jazz. En la seva faceta musical, Muguruza aconsegueix brillar com a lletrista i, en la literària, traspua la seva vàlua com a creador de cançons.

Al llarg de la seva carrera artística, Muguruza ha treballat amb cantants i grups com Kortatu, Imanol, Negu Gorriak, Zamara, Delirium Tremens i Xabier Lette, entre altres. L'any 1989 llança el seu primer disc, Ja, ja, destinat al públic infantil. Després vindran Boza barruan (1994), Kitarra bat nintzen (1996), Aise (1997) i Fiordoan (1999). En els darrers anys, Muguruza ha obert el seu cercle fora d'Euskadi i ha ofert recitals a diverses ciutats de l'Estat espanyol.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Música

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR