CA EN FR ES

 

30 NITS: TEATRE: Comando a distància. El Terrat

Direcció: Jordi Purtí. Actors: David Fernández, Eduard Soto, Mònica Pérez i Jordi Rius

Dia: 05/07/2003 | Hora:22:00h | Preu: 15 € | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: 10 de la nit

Venda de localitats a la taquilla de la Faràndula, de dimecres a divendres de 6 a 8 del vespre. Dissabtes d'11 a 1 i de 6 a 8 del vespre. Venda anticipada a partir del dia 4 de juny

COMANDO A DISTÀNCIA
El Terrat

Els actors del programa de TV3 "Una Altra Cosa": David Fernández (El Gilipollas, Narcís Reyerta), Edu Soto (Mario Olivetti) i Mònica Pérez (Carmen Tornillos) estan tips de no fer res més que tele. Troben a faltar la seva formació teatral, el caliu dels escenaris, el repte del públic a la sala. Així ho diuen al seu director, Andreu Buenafuente, que els llança un desafiament: si són tan bons com diuen, que facin a les sales teatrals el mateix que a la tele, a veure si tenen tant d'èxit. Ell ho dubta. Ells no.

Envalentonats, engrescats i (potser) equivocats, es llancen tots tres (i un col·lega nou que s'hi apunta) a l'aventura de crear un espectacle de teatre basat en paròdies de formats de televisió. En escena, els veurem al voltant d'un gran monitor, que recorda un enorme televisor (on apareixeran l'Andreu Buenafuente, Santi Millán, José Corbacho i altres cares conegudes), i que mantindrà el diàleg entre els dos gèneres: la pantalla i l'escenari. I (potser) el públic.

Programes del cor, concursos, reality shows, espais divulgatius, informatius... Tots els gèneres televisius es citaran en un espectacle frenètic, boig i (potser) innecessari.



Direcció: Jordi Purtí

Actors: David Fernández
Eduard Soto
Mònica Pérez
Jordi Rius


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
Comando a distància. El Terrat

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR