CA EN FR ES

 

PRESENTEM EL PROJECTE COMUNITARI AL MEU AIRE!

Els propers 12 i 13 de juliol, CIPO presenta l'espectacle Al meu aire!, una peça d'arts escènqiues que és el resultat d’un procés de creació artística comunitària posat en marxa el mes de gener, gràcies a la col·laboració entre CIPO i L’Estruch.

Aquest projecte està emmarcat en el programa de mediació cultural de l'Estruch, que té per objectiu d’impulsar l’accessibilitat cultural i els projectes comunitaris. Després de sis mesos de residència a l’Estruch,fàbrica de creació de les arts en viu, nou persones ateses al Centre Ocupacional i dues educadores a pujaran a l’escenari per oferir dues funcions del muntatge que estan preparant sota la direcció de Jordi Cortés, Gloria José, Dela i Tona Punsola, artistes vinculats als col·lectius Liant la Troca, de dansa, i la Crispeta, de circ. Enllaç compra entrades

Des de l'Estruch pretenem situar al centre la reflexió sobre el paper de la cultura i especialment la creació artística. D'una banda, la cultura com a motor de transformació social i de cohesió i recuperació en l'àmbit de ciutat entesa en tota la seva diversitat i geografia. I, de l’altra banda, assegurar la supervivència del teixit cultural més feble. Dos escenaris que es pensen des de tres eixos transversals: la cultura de la memòria, la cultura de proximitat i la cultura de salut pública.

Els projectes comunitaris de l'Estruch estan concebuts com a espais de relació amb el centre des d'altres mirades que incorporen no només una mirada artística sinó també una mirada social.

Enllaç compra d'entrades