CA EN FR ES

 

ECOICA. DANSA METROPOLITANA

A càrrec de :Blanca Tolsà

Fotografia de l'activitat

Ecoica explora els orígens del desig que mou el cos per entendre perquè les seves formes acaben responent a un imaginari comú. Mentre qüestiona la seva pròpia inèrcia i desgrana cada detall, Tolsá troba maneres de sortir de les seves convencions i treu nous patrons de si mateixa. Deixa alguna cosa en l'aire i intueix què podria ser el següent des d'una escolta més afinada. A través de la discontinuïtat, la mutació i la fantasia obre càpsules suspeses en el temps: un desdoblament de la realitat on allò real i allò irreal s'alineen i es distancien.

Blanca Tolsá (València, 1991) és graduada pel Conservatori Professional de Dansa Institut del Teatre de Barcelona. Va començar la seva trajectòria com a ballarina amb ITdansa Jove Companyia Institut del Teatre. Des del 2016 ha treballat amb Lipi Hernández, Ariadna Montfort en l’espectacle Moaré (Festival Grec), Zappalà Compagnia (Sicília), Raquel Klein en la peça Wu Wei (Mercat de les Flors, Teatre Principal de Palma) per la qual va rebre el Premi Butaca a millor ballarina (2020), amb Irene García LaQuebrá, Albert Quesada amb Flamingos. A partir del 2019 comença la seva pròpia recerca en el llenguatge del cos i la veu amb el seu solo Ecoica. Actualment col·labora amb diferents coreògrafes i estudia coreografia al Conservatori Superior de Dansa Institut del Teatre, Barcelona.

Fitxa artística:
Concepte i interpretació: Blanca Tolsá
Acompanyament artístic: Constanza Brncic, Salva Sanchis i Laila Tafur
Música: Albert Tarrats, Finn McLafferty, Adrià Juan i Blanca Tolsá
Disseny d'iluminació: Adrià Juan i Júlia Bauer
Disseny i confecció de vestuari: Txell Janot i Jorge Dutor
Fotografia: Rocío Chacón
Col·laboració artística: Ca l’Estruch, La Caldera, Centre Cívic Barceloneta, Roca Umbert Centre d’arts en Moviment, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura, Institut Ramón Llull, Periferie Artistiche Italia, DevirCapa Faro, Centre Cívic Parc Sandaru
Coproducció: Dansa Metropolitana
Agraïments: La Caldera, La Turbo Dinàmica, El Graner

Durada: 35 minuts + col·loqui

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 12 de març de 2022
Horari: a les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació