CA EN FR ES

 

NOW PRESENTA TRAMAS DE PIEL. ARTS VISUALS

A càrrec de :Úrsula San Cristobal

Fotografia de l'activitat

Now presenta és una oportunitat per conèixer la feina dels artistes residents a NauEstruch, que en aquesta jornada són: Elena Carvajal, Jose Velasco i Úrsula San Cristóbal.

Úrsula San Cristobal (Santiago de Chile 1987) és artista interdisciplinar i investigadora, viu a Barcelona. El seu treball artístic proposa un lloc de trobada entre els llenguatges de la música experimental, l'art contemporàni i l'audiovisual. El seu treball es centra en la performance i el video art, tot abordant temes com la identitat, la diàspora, la subjetivitat.

És Doctora en Història de l'Art i Musicologia per la UAB amb una tesi sobre el rol del so en obres de video art i performance art. Les seves peces audiovisuals han estat seleccionades en diversos festivals d'Europa i Amèrica Llatina.

En residència a l’Estruch, San Cristobal treballa en el projecte ‘Tramas de piel’ que prendrà forma de poema audiovisual. En aquesta peça l’artista indaga en les relacions eròtico-afectives com si es tractés de la trama d’afectes que es plasma teixint amb diferents materials (llana, trapillo, caligrafia) i combina els testimonis de persones entrevistades per a l'ocasió. En efecte, l’acció de teixir és fonamental en aquesta peça com a performance transformadora.


 Data i Horari: 

Dia: Divendres 3 de desembre de 2021
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació